Szerintem nézd meg a Netrisk ajánlatot, majd nézd meg a biztosító saját oldalán.
aug. 5. 09:51
2/12 anonim válasza:
A netrisk kicsit olyan mint mondjuk az arukereso.hu, lát több céget is, akikkel kapcsolatban vannak, nem neked kell megnézni, hogy hol jobb az ajánlat.
aug. 5. 12:30
3/12 anonim válasza:
Jelenleg 14 biztosító ajánlatai közül tudsz náluk választani, nem neked kell végig érdeklődni meg utána keresni, hogy hol, milyen, mennyiért, stb.
aug. 5. 12:35
4/12 anonim válasza:
Annyiban más, hogy az összes biztosító közül tudja egy kitöltéssel megtalálni a legolcsóbbat. Ha biztosító oldalán töltöd ki, azt sok kitöltés után tudod csak összehasonlítani.
aug. 5. 13:45
5/12 Koaxk Ábel válasza:
Egy jó tanács, kalkuláld ki a Netrisken, akinél a legjobb árat hozza, annál a biztosítónál kalkuláld ki a saját oldalán.
A biztositas.hu meg a netrisk is ugyanazon cég.
Jutalékból élnek, arra játszanak rá, hogy az emberek kényelmesek.
A szolgáltatásuk amúgy tökéletes, de ha szempont az ár, ki tudod kerülni a jutalékot ezzel a módszerrel amit írtam.
aug. 6. 14:24
6/12 anonim válasza:
Nevetséges, 5ös. Legalább ne írnál butasàgot, mivel nem fizet senki, semmivel sem többet rajtuk keresztül..
aug. 6. 16:26
7/12 anonim válasza:
#5 Ezt tapasztalatból írtad vagy csak így gondolod? Mivel nekem ugyanannyi jött ki netrisken mint a biztosító oldalán.
aug. 6. 17:38
8/12 Koaxk Ábel válasza:
A kollégám szokta így csinálni, saját szememmel láttam, hogy pl az Allianz oldalán ha ott generálta le a biztosítást ugyanarra a kocsira, akkor olcsóbb volt.
aug. 7. 05:59
9/12 anonim válasza:
8, ne írkálj butaságot könyörgöm, vagy kamu az egész, vagy másban tért el, de nem a netrisk miatt.
Meglepődtem a növekményen, gyorsan csináltam egy kamu adatos kalkulációt; látszik a képen, hogy a netrisken csak 12 biztosító adatát közlik. Januárban, amikor valódi kalkulációt csináltam, akkor is csak 12 biztosító adatát mutatta.
Nem is lehet 14, mert sok év óta 13 biztosító nyújt KGFB biztosítási szolgáltatást.
A MABISZ honlapján is látszik, hogy 13 van: [link] )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!