Axa gépkocsi biztosítás magyarországi képviselete?
Annyit tudok, hogy Magyarországon nincs már Axa biztosító, csak egy magyarországi "képviselete" , de sajnos nem találok róla semmit, hogy melyik biztosító lett az.
Tudja esetleg valaki?
Nem írja, hogy ki a Magyarországi partnere.
Magyarországon már nem működik ha erre akartál utalni, a cegjegyzekbol is törölve van.
2018 ban frissítették utoljára az oldalt, itt Magyarországon megszünt. Szerinted azok az elerhetőségek még működnek? 🤔
Szerintem nem is várta el tőled senki, de ha az előző válaszomból ez jött le akkor elnézésedet kérem! 🥰😏
Azért mert biztos van rajtam kívül olyan akinek az autóját össze törte egy b**** akinek ott volt a biztosítása.
Kíváncsi lettem voltna ki a Magyarországi partnere és milyen gyorsan lehet kár kifizetésre számítani.
De mivel választ nem kaptam érdemben így megvárom a rendőrségi jegyzőkönyvet amin biztos infó lesz.
Az oldal erre szolgál valakinek van egy kérdése más tudja rá a választ és nem tovább küldi egy olyan oldalra ami már rég elavult.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!