Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mennyit fog adni a balesetbizt...

Mennyit fog adni a balesetbiztosító egy 31 éves Opel astra balesetéért amiben nem ő volt a hibás ? Mire készüljek?

Figyelt kérdés
Idén 31 éves lesz a kocsi.
jún. 13. 11:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

A kár helyreállításának megfelelő mértékig.

A kocsi értéke gondolom 300 ezer Ft körül lehet, szóval GTK esetén ilyesmi összegre számítanék.

jún. 13. 11:53
 2/11 A kérdező kommentje:
nehéz kérdés szerintem megállapítani a forgalmi értékét. Neten 200 ezertől 1 és fél millióig vannak.
jún. 13. 11:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
NEm nehéz megállapítani. Van egy táblázatuk, kor típus és évjárat szerint egy átlagos ár, ezt számolják. Tapasztalatom szerint ez az ár alacsonyabb, mint amennyiért valójában el lehet adni egy kocsit.
jún. 13. 12:24
 4/11 A kérdező kommentje:
gondolom mi ezt nem ismerjük .Belső dolog ez. Nem találtam infót róla sehol.
jún. 13. 12:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biztosítóként valami belsö. Én igazából akkor láttam, amikor régebben egy öreg kocsit ott akartam hagyni egy kereskedésben beszámításra, akkor ott lobogtatott az ember egy papírt a listaárral, hogy annyiért számítja. Arányában akkoriban egy 400 ezer ft-ért eladható kocsira 280 ezer volt benne. Késöbb meg egy ügyvéd ismerösnél láttam ilyet, aki biztosítási területen tevékenykedett.
jún. 13. 12:39
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Milyen állapotban volt amúgy, ha szabad kérdezni? Megvigyázott patika, vagy olyan ami amúgy is már az utolsó műszakijánál járt?

Ha szép rendben tartott autó volt, tervezed megcsináltatni, vagy annyi neki? :(

jún. 13. 13:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Mondta a biztosítós srác is,hogy korához képest jól nézett ki . Kár volt érte,hogy belém ment egy terepjáró. Nem szerintem mert lenne vagy fél milla állítólag. Erre becsülte valaki. Valaki szerint meg több is akár. Így nem.
jún. 13. 20:27
 8/11 A kérdező kommentje:
2001 -es opel astrát láttam 1 milláért. Csak az a baj,hogy a kereskedő sokért adja. Az országban senkinek nincsen olyan opelje már. Vagyis sejtem,hogy nincs. A biztosítók sem gondolkodnak úgy,hogy egy f astra ennyit ér manapság. Erre mondtam nehéz kérdés ezt megállapítani.
jún. 13. 20:31
 9/11 anonim ***** válasza:
jún. 13. 22:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem én egy másik f tulaj vagyok.
jún. 13. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!