Mennyit fog adni a balesetbiztosító egy 31 éves Opel astra balesetéért amiben nem ő volt a hibás ? Mire készüljek?
Figyelt kérdés
Idén 31 éves lesz a kocsi.jún. 13. 11:41
1/11 anonim válasza:
A kár helyreállításának megfelelő mértékig.
A kocsi értéke gondolom 300 ezer Ft körül lehet, szóval GTK esetén ilyesmi összegre számítanék.
2/11 A kérdező kommentje:
nehéz kérdés szerintem megállapítani a forgalmi értékét. Neten 200 ezertől 1 és fél millióig vannak.
jún. 13. 11:59
3/11 anonim válasza:
NEm nehéz megállapítani. Van egy táblázatuk, kor típus és évjárat szerint egy átlagos ár, ezt számolják. Tapasztalatom szerint ez az ár alacsonyabb, mint amennyiért valójában el lehet adni egy kocsit.
4/11 A kérdező kommentje:
gondolom mi ezt nem ismerjük .Belső dolog ez. Nem találtam infót róla sehol.
jún. 13. 12:33
5/11 anonim válasza:
Szerintem biztosítóként valami belsö. Én igazából akkor láttam, amikor régebben egy öreg kocsit ott akartam hagyni egy kereskedésben beszámításra, akkor ott lobogtatott az ember egy papírt a listaárral, hogy annyiért számítja. Arányában akkoriban egy 400 ezer ft-ért eladható kocsira 280 ezer volt benne. Késöbb meg egy ügyvéd ismerösnél láttam ilyet, aki biztosítási területen tevékenykedett.
6/11 anonim válasza:
Milyen állapotban volt amúgy, ha szabad kérdezni? Megvigyázott patika, vagy olyan ami amúgy is már az utolsó műszakijánál járt?
Ha szép rendben tartott autó volt, tervezed megcsináltatni, vagy annyi neki? :(
7/11 A kérdező kommentje:
Mondta a biztosítós srác is,hogy korához képest jól nézett ki . Kár volt érte,hogy belém ment egy terepjáró. Nem szerintem mert lenne vagy fél milla állítólag. Erre becsülte valaki. Valaki szerint meg több is akár. Így nem.
jún. 13. 20:27
8/11 A kérdező kommentje:
2001 -es opel astrát láttam 1 milláért. Csak az a baj,hogy a kereskedő sokért adja. Az országban senkinek nincsen olyan opelje már. Vagyis sejtem,hogy nincs. A biztosítók sem gondolkodnak úgy,hogy egy f astra ennyit ér manapság. Erre mondtam nehéz kérdés ezt megállapítani.
jún. 13. 20:31
9/11 anonim válasza:
10/11 A kérdező kommentje:
Nem én egy másik f tulaj vagyok.
jún. 13. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!