Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg ennyire nevetséges 31...

Tényleg ennyire nevetséges 31 éves férfiként Daewo Lanost venni?

Figyelt kérdés
Fiat Bravam van de minden baja van már,rohad is,nem merek hosszabb útra elinduli vele,többször lerobbantam már vele . A Daewo egy egygazdás autó 172e kmel,szinte újszerű állapotú,rozsdamentes,270ért vettem. Visszahallottam,hogy a kollégák rajtam röhögtek,hogy egy 80 éves ember se venne már ilyen autót,meg többen gúnyosan néztek. Igazából nincs igényem drágább autóra,1,6 millióig tudnák venni,de inkább azt a pénzt ráköltöm a házra.1,0, 3ajtós, full fapados Suzukival kezdtem az autózást 12 éve. Ahhoz képest ez egy tágas kényelmes autó.
2022. aug. 20. 09:38
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Nem ciki, A-ból B-be tökéletes.

Azért vagy buta, mert egyaltalan figyelsz másra, higy mit gondol.

2022. aug. 20. 09:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, lefeljebb az ódisok-bömbisek körében, de őket meg le kell szarni.

Ha normális, kulturált állapotú, akkor teljesen okés autó a Lanos.

2022. aug. 20. 10:12
 3/9 Koaxk Ábel ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki, nyugodtan vedd meg.

Üdvözlettel:

egy ódis!

2022. aug. 20. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 Milyen érzés a "fajtád" (ódis) egyetlen értelmes példányának lenni? :D
2022. aug. 20. 11:01
 5/9 anonim ***** válasza:
49%

Azért azt sem gondolod komolyan, hogy 270 ezerért vettél "szinte új állapotú" autót, vagy azt, hogy ezzel bátran elindulhatsz hosszabb utakra.

Szerintem a kollégák sem az autón, hanem inkább ezen röhögtek, hogy egy kicsit debil vagy.

2022. aug. 20. 11:09
 6/9 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nehéz feldolgozni, de korábbi bömbi tulajként még nehezebb, mostanában próbálok visszaszokni a természetbe.

2022. aug. 20. 11:09
 7/9 A kérdező kommentje:
5es,ez bizony egy kimondottan szép és jó állapotú autó,idős embertől,át lett nézetve és teljesen hibátlan,folyamatosan waxolgatta, 8-9000km enként olajcsere és végig nézte mindig.Az öregnek sok volt a pénze és vett egy teljesen új Dustert. Azért 270,mert nincs semmi presztízse.
2022. aug. 20. 11:43
 8/9 krwkco ***** válasza:
91%

Szükséged van rá, hogy az autód emelje a prezstizsedet? Ügyfelek szemében vagy a munkahelyeden számít a munkahelyi pozíció-versenyben?

Ha nem, akkor nyugodtan vehetsz olyan autót, ami neked megfelel.

2022. aug. 20. 12:00
 9/9 anonim ***** válasza:

"5es,ez bizony egy kimondottan szép és jó állapotú autó,idős embertől,át lett nézetve és teljesen hibátlan,folyamatosan waxolgatta, 8-9000km enként olajcsere és végig nézte mindig.Az öregnek sok volt a pénze és vett egy teljesen új Dustert. Azért 270,mert nincs semmi presztízse."

Pontosan erről beszélek.

Ilyeneket, bármelyik mondatrészt is emelném ki, épeszű ember nem ír.

2022. aug. 20. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!