Ha eladtam az autót, utána lehet érvényteleníteni az adásvételt?
Figyelt kérdés
Kicsit problémás vevőbe szaladtam bele igaz én is lehettem volna egy valamiben figyelmesebb.
Tegnap írodott az adásvétel de ma hívott hogy probléma van az autó alvázszámával ugyanis rongálódott ahogy fogalmazott a vevő így elállna az adásvételtől, vagy ha fizetek rá akkor ő ezt tisztázza. Itt hibáztam mivel nem néztem meg eladáskor hogy valóban korrodált-e. Úgy állapodtunk meg hogy visszahozza az autót de ha valami sunyiság lenne(pl látszódik hogy ő rongálta vagy hiányzik valami az autóból) akkor lehet érvényteleníteni az adásvételit vagy szimplán leadom kormányhivatalban, onnantól csinál az autóval amit akar? Még nem adtam le kormányhivatalban
2024. febr. 19. 14:55
11/14 anonim válasza:
"vagy ha fizetek rá akkor ő ezt tisztázza" ez a kulcsmondat. Át akar verni. Amúgy ha korrózió miatt nem látszik az alvázszám, kap majd hatósági számot, csak kicsit többet kell szaladgálni vele, ez nem olyan dolog, ami miatt vissza kéne vinnie az autót.
12/14 anonim válasza:
Remélem nem vetted vissza az autót.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem!
2024. febr. 21. 06:47
14/14 anonim válasza:
Együttérzésem fejezem ki, velem tavaly hasonló (majdnem ugyanez) történt. Érdekes lenne, ha ugyanaz volna különben. Remélem megoldódik, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!