Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Lenne egy autó,lejárt műszakiv...

Lenne egy autó,lejárt műszakival. Hogy bírnám hazahozni? Megcsináljuk az adásvételit,azzal elmegyek a biztosítást kötni,utána az okmányirodában kérek útvonal engedélyt. Ez így lehetséges? Nem akarok trélert.

Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Csak vizsgaállomásra/szerelőhöz kaphatsz útvonal engedélyt, furikázáshoz nem.
2022. aug. 15. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

mondcsak, minek akarod szivatni magad? Elviszed műszakiztatni és megbukik, akkor mit csinálsz? Bízzad csak rá a tulajra a papírmunka elintézését, ha nem akarja, hagyjad a francba

Egyébként lejárt műszakival lehet eredetvizsgát készíteni?

2022. aug. 15. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Én nem venném meg, mert műszaki nélkül átiratni se tudod.
2022. aug. 15. 21:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy hazahozom és másnap rendezem.
2022. aug. 15. 21:30
 5/9 A kérdező kommentje:
2-es!Ezen gondolkoztam én is.
2022. aug. 15. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Istenem, alapvető dolgokat nem tudnak, akik ide írogatnak....

Biztosítást a neten is tudsz kötni, lényeg, hogy még aznap, illetve útvonalengedélyt kérj arra a napra, fontos, hogy műszakilag közlekedésre alkalmas állapotban legyen az autó.

2022. aug. 16. 05:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, hogy milyen alapvető dolgokat nen tud a hatos válaszoló, de ide jár észt osztani.

A biztosítás nem tartozik a kérdésbe, de valóban meg lehet kötni online is. Csakhogy baromira nem az a lényeg hogy még aznap meg legyen kötve, hanem a szerződés aláírása után AZONNAL meg kell kötni, addig nem vehetsz részt a forgalomban.

Útvonalengedélyt pedig nem úgy osztogatnak, hogy egy adott napra kérsz egyet, és mész ahova akarsz. Ez nem buszjegy. Mint írtam kérhetsz vizsgaállomásra/szerelőhöz (az eredetiség vizsgálatot kihagytam). És ezeknek is megvannak a feltételei.

[link]

Legalább tájékozódj mielőtt mindenkit lecseszve kiírsz egy rossz választ.

2022. aug. 16. 06:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Lejárt műszakival a kamerák egyből kiveszik a forgalomból.

A biztosító se felel, ha közbe műszaki nélkül baj van.

Szóval ott kint kéne levizsgáztatni.

Ha nem akkor trailer.

2022. aug. 16. 11:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha másnap le tudnád vizsgáztatni, akkor az eladó is le tudná, vagy kamuzik.

Egyébként trailer, akinek van pénze autóra, annak az a pár 10k is bele kell férjen.

2022. aug. 16. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!