Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Cég nevén lévő használt autót...

Cég nevén lévő használt autót vettem múlt héten. Azóta kiderült hogy felszámolás alatt van a cég, mehetek így a Kormányablakba hogy átírjam a nevemre, vagy átvertek?

Figyelt kérdés

Az eladót emiatt felhívtam, nagyon felháborodott hogy mit képzelek hogy nyomozok utána, egy hibátlan autót vettem tőle áron alul, céges pecsét is van az adásvételin. Erre mondtam hogy de felszámolás alatt van a cég.

Megfenyegetett, hogy ha még egyszer felhívom, akkor hoz magával több embert és felkeres a lakcímemen mert tudja hol lakok. Utána kinyomott.

Facebook Marketplaceről is eltűnt.

2023. okt. 9. 22:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A cég nevét is nyugodtan megmondhatod, legalább kiderítem neked, hogy ha felszámolás alatt áll, akkor kit jelölt ki a bíróság felszámolóbiztosnak. Valójában csak ő adhatta volna el a céges autót neked, senki más.

A felsorolt tényekből kifolyólag, valamint azért, mert hajlandóak lennének visszavásárolni, biztosan van vaj a fülük mögött.

2023. okt. 12. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!