Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Kárszakértő megérkezése előtt...

Kárszakértő megérkezése előtt cserélhetek az autón olyan alkatrészt aminek nincs köze a kárhoz?

Figyelt kérdés
Az autóm eleje sajnos megsérült de nem komoly az én sérülésem, viszont akinek neki mentem elég komoly. Én voltam a hibás a balesetben. A kötelező biztosítás fizeti a kárt elméletileg. Viszont az autó a jövőhéten menne szervízbe műszaki vizsga miatt. Ha jól tudom amég nem érkezik meg a kárszakertő addig nem lehet kijavítani a hibát amit nem is engednék a szervízbe nyilván.Tulajdonképpen az a kérdés hogy mielőtt megérkezik a kárszakértő cserélhetek e az autón olyan alkatrészt aminek nincs köze a kárhoz? Futómű alkatrészekről és lakatosmunkáról lenne szó a szervizben.

2023. márc. 7. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A kötelező biztosítás a vétlen félnek fizet csak.
2023. márc. 7. 19:29
 2/4 A kérdező kommentje:
1es- ezt tudom. De még mindig nem tudom hogy Kárszakértő megérkezése előtt cserélhetek-e az autón olyan alkatrészt aminek nincs köze a kárhoz?
2023. márc. 7. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Cserélhetsz a tiédet meg sem nézi csak a másik autót mivel te voltál a hibás.
2023. márc. 7. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Így van, a károkozó autót nem szemlézik általában, max ha vitás a sérülés helye.
2023. márc. 7. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!