1,4 benzin, 21 éves autónak , 36 ezer forint éves, kötelező biztosítás sok?
B 10 bónusmalus!
Én sokallom!
Hogyvanez?
És egy budapesti friss jogsis 18 éves nevén van?
Nyilván a B10 miatt nincs, de az is számít, hol és ki használja
Egyébként nem sok, mit kapsz havi 3000 Ft-ért?
Teljesen elfogadható. Nem csak az autótól, a te paramétereidtől is függ.
Én 40 éves vagyok, vidéken lakom, károkozóásóm soha nem volt, 23 éve vezetek, B10 nekem is a bónuszom évek óta. 18 éves autóra legutóbb én is ilyesmi díjat fizettem egy összegben utalva. Idén többre számítok. A biztosítók is évek óta folyamatosan emelnek, ahogy minden is drágul.
Mihez képest sok?
Csináltál kalkulációt valamelyik erre alkalmas honlapon, és ez a legolcsóbb? Akkor nem hogy nem sok, hanem a legkevesebb.
Csak úgy, érzésre sokallod? Hát akkor, ha nincs olcsóbb, akkor ezzel a rossz érzéssel kell élned egy jó éven át. Ha van olcsóbb, akkor nem sokallnod kell, hanem biztosítót váltanod.
A sok alapdíj meghatározó adatból felsoroltál négyet (motor űrtartalom, autó életkora, üzemanyag, és a bonus-malus fokozatod). És a további sok, alapdíjat módosító korrekciós tényezőnek számítóból, egyet sem írtál. De, felesleges is lenne; miért más végezze el a kalkulációt, helyetted?
Értem, ez marad!
Köszi mindenki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!