Mennyibe kerülhet egy 7200cm3-is autónak az éves kötelező biztosítása?
Nem csak az autótól függ.
A nemed, életkorod, lakhelyed is nagyban befolyásolja.
A legegyszerűbb, ha beírod egy kalkulátorba az adataidat és máris kiköpi, hogy milyen ajánlatok közül választhatsz. (pl. netrisk)
"Még nem volt a nevemen autó."
Új belépő vagy.
"Szüleim nevén volt mert ők B10-esek."
Lényegtelen.
"Szóval az első autó lenne a nevemen."
A00-ból fogsz indulni, de mivel a fentiek értelmében új belépő vagy, ezért automatikusan oda is fog tenni.
"Én is úgy sejtem, hogy nagyon drága lesz. "
Jó eséllyel nem a biztosítás lesz a legdrágább az autózásban.
„Oké srácok. Az a baj ezekkel a kalkulálós oldalakkal, hogy olyan adatokat is megkell adnom amiket nem tudok.”
Én már számos esetben használtam kalkulátort úgy, hogy nem tudtam részletes gépjármű-adatokat. Persze, kikísérleteztem, hogy melyik enged valótlan adatokkal kalkulálni, melyiknél legegyszerűbb így a kitöltés. (Nem sok általános kalkulátor van.) Nyilván nem olyat használok, ahol gépjármű nyilvántartóból automatikusan kérik ki az adatokat, rendszám alapján. Se a nevem, se a rendszám nem volt valódi. Autótípus esetén kiválasztás után automatikusan szokta kitölteni az adatokat (motortérfogat, üzemanyagfajta, súly, ajtók száma stb.); legfeljebb extrákra kérdez rá; azokra azt válaszolom, hogy nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!