Amíg elkészül az új forgalmi, hogyan tudom igazolni magam ha netalántán a rendőr megállít és kérné a forgalmit? Ideiglenes forgalmi nem jár ilyenkor, hogy ne büntessenek meg?
Figyelt kérdés
Az autóm forgalmi engedélyét ellopták.2022. okt. 15. 07:57
1/5 anonim válasza:
A rendőrségi jegyzőkönyvvel ami a lopás bejelentésekor készül.
2/5 A kérdező kommentje:
Az autót nem lopták el, csak az autóból a forgalmit, meg élelmiszert. Nem jelentettem rendőrségen, nem hinném h foglalkoznának ilyen kis összeg esetén vele. Pláne h véletlenül nyitva maradt autóból tűntek el a dolgok.
2022. okt. 15. 09:01
3/5 anonim válasza:
Arról, hogy készül az új forgalmi, az okmányirodában adnak igazolást...
4/5 anonim válasza:
Aha.
És miért vinné el bárki a forgalmit?
De ha igaz is a sztori ( biztos hogy nem az), akkor meg az okmányirodán/ kormányablakon kell(ett) bejelentened, különben nem várhatnál új forgalmira. Jegyzőkönyvet pedig ott is kapsz.
Legközelebb jobb történetet találj ki, ha ennyire unatkozol.
5/5 anonim válasza:
"Amíg elkészül az új forgalmi, hogyan tudom igazolni magam"
Mi vagy te, autó?
Én magam személyi igazolvánnyal szoktam igazolni, nem a forgalmi engedéllyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!