KGFB díja idén duplájára emelkedett?
Allianz az uj belepoknek extra nagy kedvezmenyeket ad.
ha allianzra valtasz, kov. evben ujra valtanod kell.
En allianzrol valtottam signalra, majd vissza allianzra.
32 000 ft/ev/B5 nalam a dij egy nagy autora.
Én kimaradtam az általános díjemelésből.
A Groupamánál vagyok, január 16-án kaptam a díjértesítőt, március 22-én van a biztosítási évfordulóm.
Az utóbbi három évben az éves díjajánlatuk:
2020. 03. 22. naptól: 22 464 Ft.
2021. 03. 22. naptól: 25 176 Ft.
2022. 03. 22. naptól: 26 028 Ft.
Még asszisztencia szolgáltatást is tartalmaz.
Márciusban folyamatosan a negyedik évet kezdem itt. Gondolom, lassan majd kapok egy jó nagy emelést; jellemzően 3-5 évig szokott gyakorlatilag változatlan díj lenni egy biztosítónál, aztán nem kívánatos csoportba kerülök. De volt, hogy valahol csak 1 évig viseltek el. Váltással mindig elkerültem a számottevő emelést.
Nem tudom, hogy kerültél olyan helyzetbe, hogy sehol sincs közel hasonló díjon folytatás. (Lehet, hogy olyan tacskót, aki csak negyven éve vezet, még nem kímélnek; mivel én ötvenegy éve vezetek, az ehhez tartozó életkorban már nem mernek kitenni elkerülhetetlen jelentős arányú díjemelésnek, nehogy szívrohamban meghaljak, aztán lőttek a remélt bevételüknek. Gondolhatják, jobb a kis pénz, mint a semmi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!