Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » KGFB díja idén duplájára...

KGFB díja idén duplájára emelkedett?

Figyelt kérdés
Allianznál vagyok a kötelezővel B10-el, tavaly az éves díjam 24380 forint volt. Most az adatok egyeztetése után 49080 forint lett. A miértre a válasz az volt, hogy csoportokat díjaznak be, nem egyéneket. Más biztosítóknál is ez a helyzet?

#Allianz KGFB
2022. jan. 24. 10:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Még akkor a KM-t kell levenni, ha 20-25 ezret jelöltél pl.
2022. jan. 25. 20:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Allianz az uj belepoknek extra nagy kedvezmenyeket ad.

ha allianzra valtasz, kov. evben ujra valtanod kell.

En allianzrol valtottam signalra, majd vissza allianzra.

32 000 ft/ev/B5 nalam a dij egy nagy autora.

2022. jan. 26. 00:45
 13/13 anonim ***** válasza:
67%

Én kimaradtam az általános díjemelésből.

A Groupamánál vagyok, január 16-án kaptam a díjértesítőt, március 22-én van a biztosítási évfordulóm.

Az utóbbi három évben az éves díjajánlatuk:

2020. 03. 22. naptól: 22 464 Ft.

2021. 03. 22. naptól: 25 176 Ft.

2022. 03. 22. naptól: 26 028 Ft.

Még asszisztencia szolgáltatást is tartalmaz.

Márciusban folyamatosan a negyedik évet kezdem itt. Gondolom, lassan majd kapok egy jó nagy emelést; jellemzően 3-5 évig szokott gyakorlatilag változatlan díj lenni egy biztosítónál, aztán nem kívánatos csoportba kerülök. De volt, hogy valahol csak 1 évig viseltek el. Váltással mindig elkerültem a számottevő emelést.

Nem tudom, hogy kerültél olyan helyzetbe, hogy sehol sincs közel hasonló díjon folytatás. (Lehet, hogy olyan tacskót, aki csak negyven éve vezet, még nem kímélnek; mivel én ötvenegy éve vezetek, az ehhez tartozó életkorban már nem mernek kitenni elkerülhetetlen jelentős arányú díjemelésnek, nehogy szívrohamban meghaljak, aztán lőttek a remélt bevételüknek. Gondolhatják, jobb a kis pénz, mint a semmi.)

2022. jan. 27. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!