KGFB díja idén duplájára emelkedett?
Én is náluk vagyok, szintén B10. Az autó és én lettünk csak öregebbek, más nem változott. Viszont néztem a Netrisken, még mindig a legjobbak közé tartozik „olcsóságban”.
Nem tudom, hogy a baleseti adó változott-e.
A csoportbesorolás tk. igaz, de sokféle csoport van.
Budapesti, vidéki, céges/magán/taxi stb. férfi nő, kezdő/régi jogsis és még csomó. Meg cégenként eltérő kedvezmények.
Az adatok alapján sorolnak be valamelyikbe .
Állítólag mindegyiknél már csoportokat áraznak be, ami kábé annyit tesz, hogy abban a csoportban mennyi a B fokozata, és mekkora összegű kárt okoztak.
Így, aki nem volt kárelkövető és a legmagasabb B fokozatú, az fizet a többiek bénaságáért is.
Elképesztő!
Kalkuláltattam a Netrisken, és eszméletlen éves összegek jöttek ki a tavalyi 24380-hoz képest!
UNION: 34270, K&H: 34772, Aegon: 42024, Generali: 47238, Wáberer: 56700, Uniqua: 60889, Posta biztosító: 64900, KÖBE: 77015
40 éve vezetek B kat., saját hibás sose volt, átlag 25 ezer kilométert nyomok le évente. A 2020-ban forgalomba helyezett új autómmal eddig 50 ezer kilométert tettem meg, csak belföldön, külföldre nem járok.
Félreértés ne essék, az új díj se csap a földhöz, gond nélkül kifizetem. Viszont nem értem, miért ez a 40% fölötti díjemelés mindenhol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!