Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogy megy manapság a roncsauto...

Hogy megy manapság a roncsautok értékesitése? ha van egy autom, ami megy ugyan, s muszaki is van rajta, de nem gazdaságos már a fenntartása és nem akarok kétes elemekkel kapcsolatba kerulni, hanem olyanak adnám el hivatalosan aki

Figyelt kérdés
a megsemmisitését végzi, és én magam vinném el a kocsit saját lábán a telepre, hogy minnél több pénzt kapjak érte akkor ez lehetséges? (Vannak jelentkezők kétes alakok akikkel inkább nem kerulnék semmilyen hivatalos kapcsolatba, főleg azt nem akarom, hogy a lakcimemet megtudják vagy egyéb adataimat az adásvételi szerződésből). ezért vinném inkább hivatalos bontoba de ugy kapok érte pénzt? és ha mégis ö jon ki ugy mennyivel kevesebbet ad?
2021. dec. 6. 10:16
 1/7 A kérdező kommentje:
(leginkább attol tartok, hogy kétes elemek összevágják, elviszik a méhbe majd a rendszámát buncselekményhez használják fel. s oké hogy ha bejelentem hogy eladtam védve vagyok, de még ilyen pozicioban se szeretnék mászkálni a rendörségre)
2021. dec. 6. 10:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem fog ezért pénzt adni neked
2021. dec. 6. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Fogalmazzunk úgy hogy ha szerencséd van, nem kell az átvételért fizetned.
2021. dec. 6. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
41%
Ha egy kis pénzt akarsz belőle csinálni, vonasdd ki végleg a forgalomból, a hasznalható alkatrészeket add el a többit meg darabold fel a bontóba.
2021. dec. 6. 10:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez lehetséges már? Úgy tudtam le kell adni olyankor a roncsot
2021. dec. 6. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Nem így megyx..

Véglegesen akkor lehet kivonni a forgalomból, ha megvan a bontótól kapott hivatalos bontási igazolásod.

Ha előtte lefosztod az autót, fizetned kell a bontósnak, hogy átvegye és kiadja az igazolást, ha egyáltalán hajlandó rá.

2021. dec. 6. 10:58
 7/7 D. Brasco ***** válasza:
91%
Elgurulsz vele egy hivatalos bontóba,ott megkapod a szukseges papirokat...beballagsz az okmanyirodaba es leveszik a nevedről.Ennyi.
2021. dec. 6. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!