Matex11 kérdése:
A jogosítványhoz kell szülői hozzájárulás?
Figyelt kérdés
16 Éves vagyok és A1-es jogosítványt szeretnék csinálni de anyám nem engedi. A pénzem megvan rá, és apám is támogat benne, de nem ő a törvényes képviselőm, mivel a szüleim elváltak. Van bármiféle akadálya annak, hogy megcsináltassam így a jogsit?2021. szept. 30. 18:37
1/5 anonim válasza:
Nincs, de keresztbe fog tudni tenni, pl hogy nem enged elmenni, stb.
2/5 anonim válasza:
De miért nem engedi? Normális szülő engedi hogy tanuljon a gyereke, ráadásul a vezetés ma már eléggé alap dolog. Mondjuk ha motorra akarod, akkor talán érthető, mert aggódik érted, de ez esetben várj még egy évet és csináld meg autóra.
3/5 A kérdező kommentje:
Azzal hogy elmenjek, nincs gond. Azért ennyire nem tud lekorlátozni. Én itt az aláírásokra, vagy a jogi dolgok miatt aggódtam inkább. Mert ugye kell az elsősegély vizsga is a jogosítványhoz, de találtam olyan nyilatkozatot a neten, amit alá kell írnia a törvényes képviselőnek, hogy abból vizsgázhassak pl
2021. szept. 30. 19:06
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor ezt hagyhatom nyugodtan figyelmen kívül?
2021. szept. 30. 19:09
5/5 anonim válasza:
Szerintem elég az egyik szülőnek aláírnia.
Próbáljátok meg megbeszélni, kereteket állítani, mert anélkül a szüleidet is kellemetlen helyzetbe hozhatod, akár a kapcsolatukat is próbára teheted, ha nagyon félremegy a dolog. Mármint az apukád támogat, anyukád nem, ez sem neked, sem nekik nem ideális helyzet, feszültséghez vezet, ha nem tudják egymás között megbeszélni. Ha ezt a témát felhozod, hogy szeretnéd megbeszélni, hogy ne legysn köztük feszültség, szerintem pozitív benyomást tennél anyukádra, talán megenyhülne. Próba-szerencse.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!