Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha próbanapon összetöröm a...

Ha próbanapon összetöröm a kocsit akkor mi lesz?

Figyelt kérdés
Tehát holnap egy nagy céghez megyek próbanapra sofőrnek. Nekem kell haza vezetni , megnézik, hogy hogyan vezetek.. nos ha kijön egy vad, áru kár lesz vagy mondjuk belémjönnek.. esetleg én hibázok, akkor mire kell számítanom?

2021. máj. 13. 10:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne menj,ennyi félelemmel amivel te rendelkezel biztos hogy történik valami .
2021. máj. 13. 10:51
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Úgy nem lehet beülni egy autóba ma kit-ütők el .
2021. máj. 13. 10:52
 3/14 A kérdező kommentje:
Ennyiből jogsi nélkül is vezethetnék, mert nem arra kell számítani, hogy ellenőriznek a zsaruk.
2021. máj. 13. 11:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Feltehetően van rá biztosításuk, ha céges autó.
2021. máj. 13. 11:25
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
A biztosítójuk kifizeti, neked pedig megköszönik a próbanapot és elköszönnek tőled.
2021. máj. 13. 11:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért az önrészt lehet, hogy behajtják a kérdezőn. Pláne, ha ő hibázik.
2021. máj. 13. 13:08
 7/14 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező a kettő között nincs egyensúly amit írsz .

Ennyi erővel minek jogosítvány hiszen az autó benzinnel megy ?

2021. máj. 13. 13:20
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha nem a te hibádból történik a baleset akkor semmit nem tehetnek tehát a kárt biztosan nem rajtad fogják behajtani, plusz mindenre is van az ilyen cégeknek biztosításuk mert akár milliós tétel is lehet egy kis koccanásból főleg ha olyan dolgok sérülnek amik kegyetlen drágák meg persze az árú. Ha te hibázol akkor viszont számíthatsz hogy veled fogják kifizettetni de akkor sem a teljes összeget hanem csak egy kis részét esetleg, de az sem biztos.

Megesik az hogy izgul az ember első munkanapján főleg ha csak próbanap és bizonyítani akarsz hogy jó leszel, megértem hogy emiatt benned van a para, de nyugodj meg jó leszel, nem lesz gond, legrosszabb esetbe annyit mondanak hogy ne menj többet, de ha látják hogy nem vezetsz életveszélyesen, nem vagy figyelmetlen próbálod magad odatenni akkor jó eséllyel megfognak tartani. Ha meg tényleg önhibádon kívül történik a baleset mert ez bármikor bárhol megeshet ez ilyen főleg ha valamilyen járművel közlekedsz.

2021. máj. 13. 15:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Egy új Sprintert fogok vezetni és nagyon parázok, nem a vezetés miatt, azzal nincs baj, hanem, hogy jön egy őz, kidől a fa.. bármi. Saját autót nyugodtan vezetem, ha baj van tudom, hogy van biztosítás. De most idegenként céges autót? Félek. Eddig nem féltem, vezettem új billencses Ivecot is csak úgy, hogy " szia, tudom van jogsid, elviszed a Petihez a gépet ?"..
2021. máj. 13. 21:21
 10/14 anonim ***** válasza:
61%

Egy őz akkora, mint egy kutya. Abból baj csak akkor lehet, ha elrántod a kormányt, ahelyett, hogy fékeznél és adott esetben elütnéd. De az erdei vadak alkonyat előtt nem szoktak megindulni.

Egy fa meg akkor szokott kidőlni, ha nekimegy egy autó. Mondjuk egy Sprinter. Mondjuk, mert elrántja a sofőr a kormányt. Mondjuk azért, mert átszaladt előtte egy egér (azok napközben is mozognak). :-)))

2021. máj. 13. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!