Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Vettem egy autót magán személy...

KenyoJoci1987 kérdése:

Vettem egy autót magán személytől de cégben van. Nem tudom átiratni.elözö tulaj nevén van. Köztes adásvételi nincsen. Át tudom valahogy íratni?

Figyelt kérdés

#forgalmi #átírás #Cégben #Nem tudom átirni
2021. ápr. 26. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. ápr. 26. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát Joci, te nem vettél autót.

Csak odaadtad a pénzed valakinek.

2021. ápr. 26. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Tankold tele és vidd vissza a gazdájának.
2021. ápr. 26. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Múltkor még örökölted.

De az is más nevén van.

2021. ápr. 26. 15:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Örököltem? Dehogy is.

Leirom részletesen.

Nem rég vettem egy autót adásvételi szerződésen rajta van a kereskedés bélyegző viszont forgalmiban meg a törzskönyvön a kereskedés előtti tulaj adatai vannak. Nekem elvileg egy köztes adásvételi kellene. Enélkül nem lehet atirni sehogy sem? Esetleg ha felkeresem az előző tulajt?

2021. ápr. 26. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Es ez nem tűnt fel? Jót átvágtak.
2021. ápr. 26. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Az ilyentől kell menekülni.

Illetve, csak akkor szóba hozni a vételár kiegyenlítését, ha az eladó (lényegtelen, hogy kereskedés, vagy magánszemély) tisztázza a papírokat.

Tényleg valóban az történt, amit a #2 írt, hogy odaadtad a pénzedet valakinek, csak úgy.

2021. ápr. 27. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!