Eladott autót nem jelenti be az új tulaj, hogy megvette tőlem - mi a teendőm?
Sziasztok!
Azzal a problémával szembesültem, hogy adott egy műszakilag kifogásolható - és ezáltal műszaki vizsga nélküli autó, amit eladtam autófelvásárlónak, aki ilyenekkel foglalkozik, hogy pl. elbontja vagy rendbe rakja. Abban maradtam velük, hogy bontják a kocsit. Adásvételivel vitték, én pedig még aznap lejelentettem, hogy eladtam az autót. Csakhogy ők mindez idáig ezt nem tették meg, sőt, kb. 4 alkalommal fizetős utakat használtak műszaki nélkül, amiről csekket is kaptam. Felhívtam a díjbeszedőt, és elküldtem nekik egy másolatot az adásvételiről. Törölték a büntetést, csakhogy a kedves új tulaj elmulasztotta bejelenteni a tulajdonosváltást, amire van 15 napja. Ilyen esetben mi a további teendőm, és mik lehetnek a jogkövetkezményei ránézve, ha elmulasztja bejelenteni a tulajdonosváltást?
Miért, hivatalból kivonják?
Vagy ez h működik?
ezzel miért bonyolódsz politikába? Eladtad, oszt jónapot. nem fogod megváltoztatni a simliseket.
sem itt, sem máshol nem kell dühöngeni. Ezek nem érnek annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!