Kinai 4 ütemű ismerősőm vásárolta újonan ő volt az első tulaj 1000 km tett bele és semmit nem piszkált rajta megvettem tölle jó árron a tipusa és a blokk ba is 50cm van irva de túl jól megy 90 ig van orázva?
Figyelt kérdés
a hangja alapján 50 esnek tünik de lehetséges hogy több? teljes gáznál majdnem egykerékre ál és 60 ig fojamatossan húz és 75 a végsebbesége gps szerint ami ora szerint 852014. szept. 9. 20:13
1/7 anonim válasza:
Értelmesen ki bírnád írni a kérdésedet vagy ajánljam neked is a helyesírási szótárt?
Lehet én vagyok balfék, de 3-dik átolvasásra se volt világos.
Nehogy azt hidd, hogy minden típusba gyártanak külön-külön órákat. Szóval ez nem mértékadó.
Szerintem 50-es lesz, de ne etesd a népet 4T nem megy óra szerint se 85-öt, pláne GPS szerinti 75-öt. Egy jól beállított 4T maximum 65.
2/7 anonim válasza:
Tehát neked van egy 4 ütemű kínai ismerősöd?
3/7 anonim válasza:
A jogsihoz nem kell a nyolc általános? Egy kukkot nem lehet érteni ebből a hülyeségből, a helyesírásod is valami rettenet. A négyütemű ismerősödet üdvözlöm!
4/7 anonim válasza:
# 1
Az enyém 80-at megy óra szerint (ami a valóságban lemérve 63 km/h)
180 centi vagyok és 80 kiló. Asszony 50 kilója alatt megy 70-et is.
5/7 anonim válasza:
"teljes gáznál majdnem egykerékre ál" hahaha ez jó "és 60 ig fojamatossan húz" miért azt vártad hogy 30ig húz aztán majd kér egy teát és csak azután húz tovább
7/7 anonim válasza:
Nekem 4 ütemű román ismerősöm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!