Ha a foglalót már nem adják vissza, belemegy a kereskedő abba vajon, hogy egy másik, a telephelyén álló autóra írjuk át a foglalót?
Figyelt kérdés
Próba kör közben tapasztaltam, hogy a kiszemelt autó valószínűleg váltó hibás, alig vette be a hármast. Ezért lenne...2021. febr. 12. 20:50
1/6 anonim válasza:
Te komolyan lefoglalóztál egy autót, amit még nem próbáltál ki?
Amúgy szerintem nem. De megpróbálhatod, hátha belemegy.
2/6 anonim válasza:
Próba nélkül adtál foglalót??
Hány éves vsgy??
3/6 A kérdező kommentje:
Úgy volt, hogy beleültünk, odaadta a kulcsot, beindítottuk, s üresben kapcsolgattam a sebvaltot, akkor szépen vette a hármast. Kiszálltunk, megvizsgáltuk kívülről is, de akkor próba kör nem volt lehetséges, mert egy próba rendszám sem volt a kereskedésben. Sógora vizsgabiztos, magával vitte az összes rendszámot... Aztán pár napra átvitte ahhoz a szerelőhoz, akit mi is jól ismerünk, apám is oda viszi a kocsiját. S ő alaposabban átnézte, fékek, kuplung, vezérműszíj, stb. Jövő kedden vizsgázik a gép. Lehet, hogy én kepzelodtem és a váltónak semmi baja? Ford fiesta 1.25 benzin 2010-es az alany egyébként. Ezeknek kotla a váltojuk vagy éppen ellenkezőleg, jó a Fordoknak általánosságban?
2021. febr. 12. 21:37
4/6 A kérdező kommentje:
Szerelő aztán mondta, mehet a foglaló, ha gondoljuk. Aztán próba kör közben mégis a fennt írt probléma lépett fel...
2021. febr. 12. 21:39
5/6 anonim válasza:
Szerintem a foglaló konkrét autóra szól, nem pedig vásárlási szándékra.
6/6 anonim válasza:
Itt hasonló problémáról írnak, olcsó megoldással.
Másik fórumon linkelték ezt az orosz videót, amiben ezt az akatrészt tisztítja meg:
https://www.youtube.com/watch?v=tmjt8n6O6SE
Ha beválik jösz egy sörrel, sok tízezer forintos cserélgetéstől mentettelek meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!