Használt autó kereskedőnek?
Sziasztok, magánszemélyként eladtam ma a 19 éves autómat egy kereskedőnek. Nagyon sok baja volt. Rozsda, ette az olajat, gyújtáskapcsoló rakoncátlankodott, kő kemény kuplung, cserés fékek, na meg dízel hangja volt a benzin motornak. Minimális összeget kértem érte, Ő persze bele ment, de nem bírta ki alku nélkül. A nepper, az nepper... Én elmondtam minden hibáját. A viszterhes tulajdonjog átruházási szerződésen fel lett tűntetve a megjegyzés rovatban hogy kipróbált megtekintett állapotban átvette. Forgalmit, törzskönyvet, kulcsokat megkapta miután kézpénzben fizetett. Ha ma eladta vagy eladja a közeljövőben egy másik magánszemélynek(remélem miután kissé rendbe rakatta) és annál a magánszemélynél valami rejtett hiba lesz amit esetleg a kereskedő nem osztott meg vele akkor engem ezek után bele tudnak keverni az Ő “dolgukba”? Vagy most még nekem is szavatosságot kell vállalnom a kereskedő felé 6 hónapig?
Bocs ha hülyeséget kérdezek, nem vagyok jártas ebben a témában. El tudná valaki magyarázni hogy megy ilyen helyzetben?
Ezen gépjármű tulajdonjoga a bizalmi vagyonkezelés alapján fenálló kezelt vagyonba tartozik: NEM
“NEM” lett aláhúzva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!