Autóvásárlás! Ilyen tényleg van, vagy csak a kereskedő kamuzik?
Feldobja rá a pésrendszámot oszt' máris van rajta biztosítás.
Kerüld el messzire, valami rommá tört szutykot akar rádtukmálni.
Egy kereskedésnek kellene legyen egy tonna P rendszáma vagy valamilyen kereskedői biztosítása (flotta?), hiszen az autókat próbaútra szokás vinni.
Mi a Váci útra vittük kipróbálni a kocsit egy ottani kereskedésből.
Az általad talált kereskedést messzire elkerülném.
Ne akard negvenni, és felvilágosítani sem kell a P rendszám létezéséről.
Azt nem elfelejtette, egyszerűen nem akarja, hogy átvizsgálják az autót.
Ne csak azt az autót hanyagold, hanem a kereskedőt is.
Hagytam azt...
Ma voltam egy másik helyen is, ott is fura volt. Az autó nagyon szép laikus szemmel. Belülről is pöpec, még ebben az árkategóriában újnak is mondható az autó. Szépen indult is... Mondtam az eladónak, hogy tetszik. De mivel nem vagyok szakértő elvinném egy opel szervízbe. (opelt nézek) Mondta h azt a főnökével kell megbeszélni, de szerinte semmi akadálya. Jött afőnök, modta hogy ő innen el nem viszi. Hozhatok ide akárkit, megnézheti, felemelheti... Nincs p rendszáma, mert 300.000ft és mindig leveszik sokba lenne. Anélkül pedig nem lehet. Ez olyan nagy kérés lenne h mindenki nemet mond rá?
Nem mond rá mindenki nemet, lásd az alkalmazott szerint "semmi akadálya".
Irdatlan nennyiségben állnak a kifényezett roncsok a kereskedésekben, amit nem akarják, hogy a vásárlás előtt átvizsgáljanak.
Felejtős, ha nem engedik, viszlát...
A P-s rendszám valóban 300ezer forint, csakhogy az nem autóra adják ki, hanem személyre, minden valamire való kereskedésnek van P rendszáma, esetleg még több is, azok pontosan arra vannak, hogy a kereskedésben lévő autókkal ki tudjanak menni a közútra.. egy P rendszámmal sok autó használható, amit persze dukumentálni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!