Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg nem szabad ennyire...

Tényleg nem szabad ennyire idős autót venni, főleg nem ennyiért?

Figyelt kérdés

kinéztem egy subaru forester s turbot 2000-es évjáratút. Szeretem mert egyedi megjelenésű, nem áll minden sarkon mint egy vw, nagy,tágas,erős,biztonságos, 2 felnőtt 2 gyerek cuccain kívül még fér bele 1-2 cucc.

édesapám aztmondta hogy ilyen öreg autót nem szabad venni,(megjegyzem mind patika állapotú a képek alapján, km-ben pedig a legkevesebbet futott 230,a legtöbbet 350.000-et futott) inkább adjuk el a mostani (17éves ) astránkat(g) és még ő is megtoldja az árát és vegyünk fiatal autót

tényleg nem szabad vele foflalkozni? Nagyon megbízható autó hírében áll, csak az alkatrész az ami necces, de pl az osztákoktól minden beszerezhető MÁR nem horror áron bontóból. A kopók meg unix-bárdiban is megvannak és nem drágábbak mint az astrahoz bármi.

2017. jan. 26. 07:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha foglalkozol vele (meg szánsz rá pénzt javítás, felújítás stb) sokáig autód lehet. Rengeteg sokkal régebbi autók vannak patika állapotban. Nyilván azok nem csak a használjuk azt annyi hozzáállás miatt olyanok amilyenek. Szóval ha ezt szeretnéd,az ára reális szerinted akkor pár évig rendben van. Ha szerelem akkor úgyis foglalkozol vele akkor akár hosszú évekre.
2017. jan. 26. 07:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanilyen idös Foresterem van, eddig csak a kötelezö szerviz volt, semmit nem kellett cserélni, sem egyéb probléma nem volt vele.

Több ismerös jár 20+éves Foresterrel, és ök is ugyanezt tapasztalták.

Egy "régi" autó esetében nagyon sokat számít a tipusa, a Subaru híres a tartósságáról és megbízhatóságáról.

2017. jan. 26. 07:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Subaruk nagyon vagány, és karakteres autók, főleg a Foresterek, mindig felüdülés ilyet látni. Nagyszerű műszaki megoldásai vannak, és megbízható is nagyon.
2017. jan. 26. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Ahogy idősödött alattam, és marha eladtam, és vettem egy újabb, moderne
2017. jan. 27. 13:11
 5/7 A kérdező kommentje:
???
2017. jan. 27. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
És szerintem megbánta!
2017. jan. 27. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, a válasz írása közben jött a főnököm. A lényeg az, hogy valóban megbántam.
2017. jan. 28. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!