Autóvásárlás! Ilyen tényleg van, vagy csak a kereskedő kamuzik?
Figyelt kérdés
Tehát kinéztem egy autót. Megnéztem és hát nem vagyok szakértő, de jónak tűnik. A kereskedés körül kis szervízutak vannak, ott mentem is fele kivsit. Mondtam a kereskedőnek hogy tetszik, de mivel én nem vagyok szakértő, ezért elvinném egy márkaszervízbe, hogy ott is véleményezzék. A szervíz kb 2-3 kmre van onnan. Erre azt mondta hogy nem lehet, mert nincs az autón biztosítás, így nem mehet forgalomba. Ilyen tényleg van? Vagy csak nem akarja hogy elvigyem? Van okom tartani attól hogy valamit el akar sunyizni?2019. jún. 13. 18:54
11/11 A kérdező kommentje:
Igen ezt a p rendszám dolgot értem. Ő is így mondta, de valahogy arra panaszkodott, hogy a rendőrség pikkpakk leveteti vele és bukja a 300rugót.
Közben sikerült lekérnem az autó múltját. Mostmár értem hogy miért nem akarta hogy alaposan átvizsgálják... Igen alaposan vissza lett tekerve a km számlálója. Nem ő csinálta, mert korábban történt, de gondolom tudta.
2019. jún. 14. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!