Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Biztosítást lehet jogsival kötni?

Biztosítást lehet jogsival kötni?

Figyelt kérdés
Kéne új biztit kötni az autóra, a Netrisknél vajon elfogadják, ha a jogsi számát adom meg a személyi helyett? Lejárt már egy ideje a személyim, minden hivatalos, kormányablakos ügyintézésnél elfogadták a jogsit, nem tudom ennél is elfogadják-e. Tudom, újítsam meg a személyit, az lesz, ha más megoldás nincs.
2021. jan. 5. 00:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Kötelezőhöz nem kell egyik sem, csak alap személyes adatok, cím, ilyenek. Jogsi nélküli személy is köthet kötelezőt, illetve személyi számát sem kötelező megadni. (legalábbis tudok olyan nagy biztosítóról ahol nem kell)
2021. jan. 5. 11:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak a netrisken a személyi számot kéri, bár én a jogsi számát írtam alapból oda is. Most, ha nem muszály ezért nem futok külön kört a személyiért. Meg mondom, mindenhol elfogadták a jogsit, még az emelt érettséginél is.
2021. jan. 5. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!