Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Friss jogsival kb mennyi az...

Friss jogsival kb mennyi az éves biztosítás?

Figyelt kérdés
Most veszek egy autót. Citroen xsara 1.6 benzin. Jól tudom hogy olyan 60 ezer körül van?
2019. szept. 6. 06:13
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Mennyivel lesz pontosabb egy itteni válasz, mint bármelyik online kalkulátor által kidobott végeredmény? Azt sem tudjuk, hol laksz, hány éves vagy, rajtad kívül vezetheti-e még más az autót, közszolgálati dolgozó vagy-e, stb., ezek mind befolyásolják a végső összeget.
2019. szept. 6. 06:25
 2/6 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
23%
Netrisk.hu
2019. szept. 6. 06:31
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nekem egy netes kalkulátor legolcsóbbnak 75000-et dobott ki amikor megnéztem
2019. szept. 6. 07:44
 4/6 anonim ***** válasza:
39%

A friss jogsi egy összetevője csak a díjszámításnak. Az egyes biztosítók között hatalmas eltérés van, ami éves szinten akár a százezer forintot is meghaladhatja (tehát a legolcsóbb és a legdrágább között ilyen nagy eltérés lehet).

Figyelembe szokták venni a nemet, a lakóhelyet, a járműt használók számát, a használat jellegét, felszereltségét, és még rengeteg dolgot. Van sok dolog, amitől drágább lesz a biztosítás, és vannak kedvezmények is.

Hogy értsd, miért nem tudunk jobb választ adni, egy személyes példa: 42 000 Ft volt az éves biztosításom. Egy koccanás után közölték, hogy két bónusz vissza, és következő év 180 000 Ft lesz. Átmentem másik biztihez, a bónusz-malus besorolást az viszed magaddal. És ott újként, kettőt visszaminősítve 37 000 Ft lett az éves díj.

2019. szept. 6. 09:31
 5/6 anonim ***** válasza:
37%

A 4-es részletes, és helytálló válaszán mi az ördögöt lehetett lepontozni?

Hatalmas eltérések vannak biztosítók között.

Mi tudunk erről az esetről? Kb. semmit. Legfeljebb annyit, mennyi lehet az autó életkora, de azt is csak durva becsléssel.

2019. szept. 6. 23:14
 6/6 anonim ***** válasza:
68%

"A 4-es részletes, és helytálló válaszán mi az ördögöt lehetett lepontozni?"

Vannak azok akik azért járnak ide mert semmit nem tudnak de a piros kezet felismerik és használják. És ez minden kategóriában így megy!!

2019. szept. 7. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!