Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Eladtam az autót követelhet...

Eladtam az autót követelhet pénzt?

Figyelt kérdés
Eladtam az autót előtte újították fel a motorját erre hív 4 nap múlva, hogy hengerfejes, átszakadt a gát stb. Nálam semmi baja nem volt az autónak autópályán is használtam akkor ez most mi? Most követeli a 100 ezres szerelesi dijat.
2020. okt. 30. 18:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem szabad eladni nekik semmit. Ezt csinálják. Mindenféle hülyeséggel felhívnak, 400 ezres autónál is új autót várnak stb.

Ismerős is így járt. Először csak hívogatták de miután nem vette fel egy párszor odamentek a lakására. Feljelentés a rendőrségen, hogy zaklatnak, félelemben érzed magad, félted a családod stb.

Érdekes utána békénhagyták.

2020. nov. 1. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!