Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Eladtam az autót követelhet...

Eladtam az autót követelhet pénzt?

Figyelt kérdés
Eladtam az autót előtte újították fel a motorját erre hív 4 nap múlva, hogy hengerfejes, átszakadt a gát stb. Nálam semmi baja nem volt az autónak autópályán is használtam akkor ez most mi? Most követeli a 100 ezres szerelesi dijat.
2020. okt. 30. 18:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom kisebbségi emberkének adtad el. Ott ez bevett szokás, a volt autód köszöni szépen jól megvan, csak a tag akar lehúzni. Ha annyira akarja azt a pénzt mond neki jelentsen fel és pereskedjen, ha már volt olyan hülye hogy (ha lett volna már hibája eladásnál) ilyen hibát nem vesz észre valaki vásárlásnál.
2020. okt. 30. 18:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mégis kinek az autóját?

De tesókkal nem üzletelünk.

2020. okt. 30. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor, ha bizonyítani tudja, hogy a hiba már vásárlás előtt létezett és te ezt eltitkoltad.

A leírtak alapján ez esélytelen.

2020. okt. 30. 18:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Bidámbidámokkal nem üzletelünk! Se nem adunk el, se nem veszünk tőlük!

Szinte borítékolható az ilyen cgánykodás!

2020. okt. 30. 18:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem követelheti..

De az adásvételiben van egy olyan bonyolult rész, ami miatt követelheti sőt.. De csak akkor ha a hiba vásárláskor is fenállt. Ehez ügyvéd kell , és én most innen megmondom neked hogy a bizonyos pénzt kérő emberke nem fog ügyvédre pénzt költeni.. :D

2020. okt. 30. 18:51
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát az egy rumungló vette meg.

Fényképek is alátámasztják meg a számlák is ami ki lett cserélve az autón konkrétan új motor van benne elmehet az anyjába az ilyen ember

2020. okt. 30. 20:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy normális fehér ember nem érdeklődött pedig nem morés autó volt
2020. okt. 30. 20:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tiltsd a számát, és felejtsd el, majd belenyugszik hogy nem tud tőled ingyenpénzt kivasalni.
2020. okt. 30. 20:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez megszokott technika náluk, így akarnak utólag még kicsit alkudni.
2020. okt. 30. 23:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Tesóknak, tesóktól, soha, semmit!

Semmi jogalapjuk nincs követelni, de rád fognak járni, addig jó amíg csak 1-2 ilyen tagbaszakadt bozótmajom és nem a 40-fős család (és akkor ez még csak a hálószoba).

Okos ember az első hibából megtanulja. A még okosabb már mások hibájából tanulja meg és nem ő próbálja megmutatni a világ előtt, hogy "áá nem is olyanok". De, olyanok.

2020. okt. 31. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!