Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Befizettem a KGFB-t, de...

Befizettem a KGFB-t, de megszűntették a biztosításom?!

Figyelt kérdés
Június közepén vásárolt gépjárműre fizettem be most augusztus 17.-én az összeget, amire amúgy szeptember 16 volt a határidő. Ma kaptam egy e-mailt, hogy az ehhez a gépjárműhöz tartozó biztosításom megszűnt díjnemfizetés miatt, az ügyfélkapun is azt jelzi, hogy nem tartozik az autóhoz biztosítás. Mi lehet itt a probléma? Telefonon az "iCsekk" alkalmazáson fizettem be, nem pedig személyesen a postán. Azt hiszem még kaptam is róla értesítőt, hogy ki lett fizetve, de közben meg meg is szűntették, miközben amúgy szeptember közepéig volt rá a határidőm.

2020. aug. 24. 15:55
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Csak akkor lesz meg kb rá a megfelelő összegem 3 hét múlva nagyon maximum. A csekk a múltkori alkalommal 2 hét alatt megjött, de igen, elhúztam, tudom. A 30 napon belül meg fog érkezni. Átulalásos módszernél pedig már egyből az OTP oldalára irányított át, hogy akkor fizessem be, illetve a szerződésem már él. Vagyis a papírom megvan róla amivel tudom igazolni, illetve Insuran is már el lett könyvelve, bár ügyfélkapun még mindig "Nem"-et ír rá, de ha megállítanak, akkor tudom igazolni, hogy van biztosításom. Tudom, hogy az első alkalommal kellett volna elintézni, csak első autó, első biztosítás, emiatt elszúrtam, meg halogattam, de semmi mentegetőzés. Bár lehet érdeklődni telefonon is a fizetés iránt, ha esetleg nem jönne meg a csekk normálisan, akkor úgy is el lehet intézni majd utalásos módszerrel, de most már úgy is meg lesz oldva, nem azon fog múlni, én bízom benne.
2020. aug. 27. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!