Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Manapság sikeres forgalmi...

Manapság sikeres forgalmi vizsga után nem adják oda az értékelő lapot?

Figyelt kérdés
Régebbi kérdéseknél olvastam, hogy ők megkapták, viszont nekem a vizsgabiztos csak annyit mondott, hogy "Gratulálok, sikeres a vizsga", aláíratta a lapot, és rögtön elment, még azt sem mondta mi volt a hibám.
2020. máj. 27. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
11 éve én sem kaptam meg
2020. máj. 27. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:
53%

Lényegtelen az a papír, sok vizsgabiztos azért is nem tulajdonít neki jelentőséget, hogy oda adja a vizsgázónak.

A vizsgabiztos hangulatától függ, hogy mennyire van kedve apró hibákat ikszelgetni, de nem is az a jellemző, hogy 10 hibapont miatt bukik a vizsgázó, ha bizonytalan a vizsgabiztos annyit mond kb, hogy "ennyi elég", 4-5 behúzott apró hibával lehet jobban vezetett a tanuló, mint a másik, akinél egyetlen hiba sincs a vizsgalapon.

Az is vizsgabiztos függő, hogy a vizsga után mennyit beszél még a vizsgázóval, egyáltalán van-e ideje beszélni, vagy már rohanni kell a másik vizsgázóhoz, tartani kell az időkorlátokat.

A vizsga tanulságait egyébként az oktatóval lehet jól átbeszélni, a vizsgabiztos, ha mond is valamit, az néhány mondat, nem több

2020. máj. 27. 19:06
 3/3 Sunshinedoll ***** válasza:

Nekem odaadták anno, de semmi olyasmi nem volt benne, amit magamtól nem tudtam, vagy ami korábban nem jött fel az oktatóval, hogy milyen tipikus "gyengéim" vannak vagy mire figyeljek oda.

Ráadásul én lényegesen csúnyábban/rosszabbul vezettem vizsgán, mint az óráimon, mert izgultam, szóval az apró hibák egy része nekem is feltűnt.

Szerintem az oktató jobban el tudja neked mondani, hol hibáztál vagy mire kell figyelned.

2020. máj. 28. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!