Hogy van pofája az Alianznak ennyi biztosítást bevasalni rajtam?
Figyelt kérdés
Üdv. Merci 220 C. Többet fizetek, mert 10 év alatti a jogsim meg mert nem új kocsit vettem semmi kedvezmeny nem jár éves dijjam 220.000 ed meg nagyképűen mondja az üzletkötő h nála jobbat úgysem talalok hat de! K&H 120.000 et ajánlott hogy lehet ennyi kulonbseg az árak között?2020. máj. 3. 01:39
21/23 anonim válasza:
"A km-állást meg elvileg évente le kell adni ilyen tipusú biztosítás esetén." - sose kérte egyetlen biztosítóm se még, pedig 2006 óta van kocsim
"Adhatsz meg kamuadatokat, de ha valamiért a biztosítónak fizetnie kellene - baleset vagy hasonló - és a km-állás jóval magasabb, akkor azt figyelembe veszik." mégis mit vesz figyelembe? Pont ez a kérdésem. Kötelező felelősségbiztosításról van sző, nem cascoról. Nem nekem fizet a biztosító, hanem akinek kárt okoztam esetleg, nem tagadhatja meg a kifizetést.
"Másrészt ha nem müszakiztatod rendesen, az is ok arra, hogy érvénytelen legyen a biztosításod." új, 2019-es autóm van 4 évig nem kell műszakiztatnom
22/23 anonim válasza:
Nem kell leadni. Lehet kamut megadni, kérdés nézik-e kárnál, máskor biztos nem.
23/23 anonim válasza:
Utolsó, kamut sem adtam le, nem kérték, csak a netrisken kellett beírjam, ha biztosítást váltottam, de kb 2-3 évente szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!