Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogy van pofája az Alianznak...

Hogy van pofája az Alianznak ennyi biztosítást bevasalni rajtam?

Figyelt kérdés
Üdv. Merci 220 C. Többet fizetek, mert 10 év alatti a jogsim meg mert nem új kocsit vettem semmi kedvezmeny nem jár éves dijjam 220.000 ed meg nagyképűen mondja az üzletkötő h nála jobbat úgysem talalok hat de! K&H 120.000 et ajánlott hogy lehet ennyi kulonbseg az árak között?

#biztosítás #Slianz #auto kocsi
2020. máj. 3. 01:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
Simán lehet. Évfordulóra váltani kell és vegyék be..
2020. máj. 3. 01:57
 2/23 anonim ***** válasza:
71%
A cascom, a vételárbiztosításom és a kötelezőm összesen nincs ennyi egy évre, sőt 135 se
2020. máj. 3. 02:05
 3/23 anonim ***** válasza:
67%
Tudod amúgy a majom és a banán esete...
2020. máj. 3. 03:37
 4/23 anonim ***** válasza:
63%
De mi a f...ért kötötted meg anélkül, hogy ne nézted volna meg a többit egy kalkulátorral? Én még üzletkötővel nem is beszéltem!
2020. máj. 3. 05:16
 5/23 anonim ***** válasza:
79%
Allianzos vagyok (mint uzletkoto). Sok hasonlo okoskodo arrogans ugyfellel talalkozom sajnos mint te vagy kerdezo. Mindennek mwg van az oka ebbe most nem megyek bele. Azt nem ertem minek hiaztiztek, lehet mashol kotni, vagy evfordulora felmondani. Nem kell nekunk se az ilyen hisztis ugyfel.( egy pelda viszont: ami nagyon megdobja, az pl az elore bevallott km evente.) amugy van nagyonsok kedvezmeny, de a ket szep szemre sajnos sincs.
2020. máj. 3. 06:52
 6/23 anonim ***** válasza:
11%
Te tényleg nem ismered a netrisk-et?
2020. máj. 3. 07:39
 7/23 anonim ***** válasza:
0%

Értelmes ember elöbb tájékozódik, és utána nem ír alá olyan szerzödést, amivel nem ért egyet. Senki nem kényszerített arra, hogy éppen az Allianz-nál köss biztosítást!

Ha a K&H-nál ennyivel olcsóbb lett volna, akkor miért nem ott kötöttél egyet????

Mellesleg ha elolvastad volna mindkét biztosítási kötvényt, akkor már tudnád, hogy az olcsóbb azért az, mert jóval kevesebb biztonságot ad, kevesebbet fizet kár esetén, illetve sokkal kevesebb esetben kell fizetnie!

2020. máj. 3. 07:46
 8/23 anonim ***** válasza:
18%
Csakhogy tisztázzuk, ez csak a kötelező, vagy casco is van benne?
2020. máj. 3. 08:44
 9/23 A kérdező kommentje:
Csak a kötelező. Nem vagyok hisztis, minden ismerosom az alianzot ajánlotta, hogy ez milyenjó. Igen, az autóban 403.000 km van 😂 hat igen evfordulónál valtok és utolag neztem meg a biztositokat :/ Mentek a zöldek, köszönöm a valaszokat ;)
2020. máj. 3. 09:54
 10/23 anonim ***** válasza:
33%

Akkor viszont még a 120 is nagyon sok.

Írd be valamelyik kalkulátorba (pl. netrisk) biztos, hogy lesznek ennél sokkal kedvezőbb ajánlatok.

2020. máj. 3. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!