Ti megvennétek egy ilyen autót?
Figyelt kérdés
Első autó vásárlás előtt állok,találtam facebookon egy hirdetést egy kocsiról,gyanúsan olcsón, a piaci árának negyedéért.Elmentem megnéztem,nagyon gány kívülről,belülről,de azt éreztem,hogy egyben van,elvittem egy független szervízbe,ahol megállapították,hogy a futómű teljesen új szinte,a motorja nagyon jó,valószinű nem régen eshetett át egy nagyobb rendbeszedésen,és műszakilag semmi baja,viszont a kasztnin nincs egy épp elem sem a tetőt leszámítva,viszont rozsdamentes,sehol nem lyukas stb.,és szerinte törve is úgy volt,hogy össze vissza húzva és nem ropiara törve,mert minden elem szépen áll,az illesztési hézagok gyáriak,és a belső váz sértetlen,javítás nyoma sehol nem látszik.Ezen kívül csak annyi baja van,hogy klíma eggyáltalán nincsen,a tetőablak nem üzemel be van ragadva és körbe van kenve szilikonnal,illetve a fékekeket cserélni kellene.Megéri megmenteni egy ilyen állapotú bmw e39 523i-t ami 250 ezer forintba kerül,vagy inkább vegyek egy jónak kinézőt egy millióért?Szerintetek mennyire kehet hinni egy független szervíz vizsgálatának?A válaszokat köszönöm.2019. júl. 17. 00:52
31/34 veterán vas válasza:
Mielőtt alapos érvekkel alátámasztanád az eddigi szerzett autós tapasztalataidat, csak emlékeztetlek:
"első autó vásárlása előtt állok" :)
32/34 A kérdező kommentje:
ti mondtátok az okos ember a más kárán tanul...na én pont így vagyok,nem veszek japán ricert,ezt a más kárán sikerült megtanulnom...
2019. júl. 18. 21:52
33/34 anonim válasza:
Ez most troll kérdés, vagy tényleg ennyire hülye vagy? Igen, persze, a BMW a megbízhatóság ékes példája, minden más autó szar. Vedd meg azt a német csodajárgányt, megérdemled. De mégis mi értelme volt feltenni a kérdést? Hogy leszólhass minden más autómárkát? Még ha most hoznál ki egy vadonatúj BMW-t a szalonból, megérteném, hogy nagyra vagy magaddal, de egy lerugott roncsot magasztalsz az egekbe, amire még minimum egy milliót kéne költeni, hogy autó legyen. Ne égesd már magad.
34/34 anonim válasza:
Igen tényleg jó a német autó ha új. Te viszont egy nem is tudom hány éveset akarsz venni? 20 éveset? Az bontószökevény. Mi egyszer kibéreltünk egy ötös BMW-t F10 szériát és az a benyomásunk, hogy nem éri meg. Amúgy van mellette két kocsink és ha akarnánk vehetnénk BMW F10 et is de nem éri meg. Pedig az F10 sokkal újabb mint az a bontószökevény amit te kinéztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!