Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti megvennétek egy ilyen autót?

Ti megvennétek egy ilyen autót?

Figyelt kérdés
Első autó vásárlás előtt állok,találtam facebookon egy hirdetést egy kocsiról,gyanúsan olcsón, a piaci árának negyedéért.Elmentem megnéztem,nagyon gány kívülről,belülről,de azt éreztem,hogy egyben van,elvittem egy független szervízbe,ahol megállapították,hogy a futómű teljesen új szinte,a motorja nagyon jó,valószinű nem régen eshetett át egy nagyobb rendbeszedésen,és műszakilag semmi baja,viszont a kasztnin nincs egy épp elem sem a tetőt leszámítva,viszont rozsdamentes,sehol nem lyukas stb.,és szerinte törve is úgy volt,hogy össze vissza húzva és nem ropiara törve,mert minden elem szépen áll,az illesztési hézagok gyáriak,és a belső váz sértetlen,javítás nyoma sehol nem látszik.Ezen kívül csak annyi baja van,hogy klíma eggyáltalán nincsen,a tetőablak nem üzemel be van ragadva és körbe van kenve szilikonnal,illetve a fékekeket cserélni kellene.Megéri megmenteni egy ilyen állapotú bmw e39 523i-t ami 250 ezer forintba kerül,vagy inkább vegyek egy jónak kinézőt egy millióért?Szerintetek mennyire kehet hinni egy független szervíz vizsgálatának?A válaszokat köszönöm.

2019. júl. 17. 00:52
1 2 3 4
 11/34 D. Brasco ***** válasza:
78%
Figyelj már,te mit nem értesz azon hogy ez egy hulladék szar és épeszű ember menekülne ettől a bontószökevénytől(nem csodálom hogy a bástyáknaknis csak arra kellett volna)nem pedig azon agyalna hogy jaj de mekkora vétel lenne ez neki!Bár mondjuk ha neked egy ilyen kivül-belül lelakott hulladék roncs,beszilózott tetőablakkal meg tarsai az álom autód amin állítólag rendben van a futomű akkor meg nem is értem minek jöttél ide kérdezni!Akkor vedd meg azonnal,a csajoknak is biztosan jobban fog nedvesedni a bugyija ha a falunapra ezzel a 250ezres E39-el gurulsz be ,mint egy ugyan ennyibe kerülő de legalább patika swifttel.........ettől fontosabb meg nem.lehet semmi a vilagon!Még az a tény sem hogy használható E39 1 milliotol kezdődik de ez ne is zavarjon !
2019. júl. 17. 11:14
 12/34 Molyember ***** válasza:
83%
Gyanítom, hogy igaziból nincs egymilliód. 250-ed van, meg még át is kell írni, és nagyon reméled, hogy még olajat sem kell cserélni, amikor elhozod, téli gumit úgyse vennél, és van egy BMW-d. Te is tudod, hogy bukó, de szerelmes vagy. Határozd el magad. Hallgass a józan észre, és megmarad a pénzed. Vagy mondd azt, hogy egyszer élünk, vedd meg, ülj be, menj, amíg ki nem fogy a benzin, aztán szállj ki mosolyogva, hogy ez is megvolt, és hagyd ott az autót, mert nem ér annyit, hogy megtankold. Dönts. Semmi sincs ingyen. 250-ért egy öreg Swift is szopó lehet, nemhogy egy BMW...
2019. júl. 17. 13:13
 13/34 anonim ***** válasza:

Mire kicseréled a karosszéria elemeket, szakszerűen lefényezteted, ugyan ott vagy, ha nem kijjebb, mintha vennél egy jó állapotút. Rengeteg idő, energia, utánajárás. És soha nem lesz olyan mint a gyári, csak látszólag. Lesz egy tákolt karosszériás autód. Megéri?

Ahogy írtam, hidd el, nem véletlenül adják ennyiért. Ennyit ér, nem többet. És így is boldog lesz az eladó, ha valaki megszabadítja a lomjától.

2019. júl. 17. 13:27
 14/34 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem vennék öreg BMW-t főleg ha gyanúsan olcsó. És 1 millióért sem BMW ben gondolkodnék. Gondolj bele egy ötös BMW újonnan tízmillió fölött indul akkor te milyen ötös BMW-t vennél 1 millióért? Elárulom a kínálat alját kb. 1 millió az kevés autóra én inkább valami olyanban gondolkodnék ami minél fiatalabb és újonnan sem olyan rengeteg pénz.
2019. júl. 17. 15:02
 15/34 A kérdező kommentje:
#14-es az kizárt,hogy egy ilyen szutyok buzukiba vagy más szemét stílustalan kocsiba beülök inkább a halál,az élet túl rövid ezekhez,utálom a kis presztizsű kocsikat,az újakat meg pláne!Szerintem,ha nem is felső közép kategóriás kocsit veszek akkor is minimum egy s60-as volvo-t vagy egy e46-os 3-as bmw-t vagy egy passatot veszek,de abbol is a b5 a legújabb ami kéne!
2019. júl. 17. 15:39
 16/34 D. Brasco ***** válasza:
76%

"#14-es az kizárt,hogy egy ilyen szutyok buzukiba vagy más szemét stílustalan kocsiba beülök inkább a halál"

Mert egy ilyen lerugott 20 gazdás kotlófészeknek való E39 aztán a stílusosság ne továbbja 😀

Öngól approved......minden esetre ha tudsz még most délután menj érte ha tudsz,mert ugyis meg fogod venni,ez nem kerdes!A kerdes csak az hogy akkor minek jöttél ide kerdezni,mert ezt te jol lathatóan mar régen eldöntötted

2019. júl. 17. 15:52
 17/34 anonim ***** válasza:
64%

Hát én tavaly beültem egy 9 milliós új Opelba és egyáltalán nem bántam meg. Te meg ebbe a 250e-s "stílusos" BMW-be fogsz úgy látom én is, bármit is írunk...

Szerencsére nem vagyunk egyformák és nem vágyunk mind erre a "tuti" vételre. Ha ilyen nagymenő élet császára vagy, akkor hajrá, vedd csak meg ezt a nagyon menő szuper luxusautót, ami hozzád illik! Később talán tanulsz belőle... vagy nem.

2019. júl. 17. 18:32
 18/34 anonim ***** válasza:

"#14-es az kizárt,hogy egy ilyen szutyok buzukiba vagy más szemét stílustalan kocsiba beülök inkább a halál,az élet túl rövid ezekhez,utálom a kis presztizsű kocsikat,az újakat meg pláne!Szerintem,ha nem is felső közép kategóriás kocsit veszek akkor is minimum egy s60-as volvo-t vagy egy e46-os 3-as bmw-t vagy egy passatot veszek,de abbol is a b5 a legújabb ami kéne!"

Nem szimpatikus amit írsz. Szerinted egy egymilliós autónak mekkora a presztízse? Semekkora. A Presztízs autók olyan tízmillió körül kezdődnek. Az öreg BMW nek nincs nagy presztízse.

2019. júl. 17. 18:48
 19/34 anonim ***** válasza:
Okos ember más kárából, buta ember saját kárán tanul. Szerintem te a saját károdon fogod megtanulni, hogy nem veszünk öreg, lepukkant prémium autót ócsóé. Nagyon menő lesz azt a lepukkant szart (bocsánat, stílusos prémium autót) állandóan szerelni, szereltetni,bütykölni.
2019. júl. 17. 22:10
 20/34 anonim ***** válasza:
Kérdező! Az a legnagyobb baj az egészben hogy te márkás autót akarsz csak pénzed az nincs rá és ezért neked a féle talált kincsként jött ez a roncs 5-ös bmw. Szerintem semmiképp ne vedd meg. Mindenféleképp bukta lesz. Én a helyedbe megkímélném magam attól az érzéstől amik majd következni fognak ha megveszed ezt a kocsit..... Normális épp elméjű ember senki nem ugrana ebbe bele, saját magadnak okozol ezzel rosszat. Te bele szerettél ebbe az autóba de felkellene fognod hogy nem lesz benne örömed. Szerintem ne akarjon már senki bmwt,audit,mercedest venni pár 100 ezerért mert ezeket 2-3 millió alatt egyáltalán nem érdemes megvenni és ha 3 milióért is vesz az ember abban is benne van természetesen hogy költeni kell rá még pár 100 ezret hogy jó legyen. Ezek luxus autók, ezeket régen se és most se a szegény embereknek gyártsák.
2019. júl. 17. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!