Ti megvennétek egy ilyen autót?
Mire kicseréled a karosszéria elemeket, szakszerűen lefényezteted, ugyan ott vagy, ha nem kijjebb, mintha vennél egy jó állapotút. Rengeteg idő, energia, utánajárás. És soha nem lesz olyan mint a gyári, csak látszólag. Lesz egy tákolt karosszériás autód. Megéri?
Ahogy írtam, hidd el, nem véletlenül adják ennyiért. Ennyit ér, nem többet. És így is boldog lesz az eladó, ha valaki megszabadítja a lomjától.
"#14-es az kizárt,hogy egy ilyen szutyok buzukiba vagy más szemét stílustalan kocsiba beülök inkább a halál"
Mert egy ilyen lerugott 20 gazdás kotlófészeknek való E39 aztán a stílusosság ne továbbja 😀
Öngól approved......minden esetre ha tudsz még most délután menj érte ha tudsz,mert ugyis meg fogod venni,ez nem kerdes!A kerdes csak az hogy akkor minek jöttél ide kerdezni,mert ezt te jol lathatóan mar régen eldöntötted
Hát én tavaly beültem egy 9 milliós új Opelba és egyáltalán nem bántam meg. Te meg ebbe a 250e-s "stílusos" BMW-be fogsz úgy látom én is, bármit is írunk...
Szerencsére nem vagyunk egyformák és nem vágyunk mind erre a "tuti" vételre. Ha ilyen nagymenő élet császára vagy, akkor hajrá, vedd csak meg ezt a nagyon menő szuper luxusautót, ami hozzád illik! Később talán tanulsz belőle... vagy nem.
"#14-es az kizárt,hogy egy ilyen szutyok buzukiba vagy más szemét stílustalan kocsiba beülök inkább a halál,az élet túl rövid ezekhez,utálom a kis presztizsű kocsikat,az újakat meg pláne!Szerintem,ha nem is felső közép kategóriás kocsit veszek akkor is minimum egy s60-as volvo-t vagy egy e46-os 3-as bmw-t vagy egy passatot veszek,de abbol is a b5 a legújabb ami kéne!"
Nem szimpatikus amit írsz. Szerinted egy egymilliós autónak mekkora a presztízse? Semekkora. A Presztízs autók olyan tízmillió körül kezdődnek. Az öreg BMW nek nincs nagy presztízse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!