Ti megvennétek egy ilyen autót?
"Szerintem ne akarjon már senki bmwt,audit,mercedest venni pár 100 ezerért mert ezeket 2-3 millió alatt egyáltalán nem érdemes megvenni és ha 3 milióért is vesz az ember abban is benne van természetesen hogy költeni kell rá még pár 100 ezret hogy jó legyen. Ezek luxus autók, ezeket régen se és most se a szegény embereknek gyártsák."
A kérdező ötös BMW-t akar az ötöshöz még 2-3 millió is kevés. Utánanéztem az első amit már 6 millióért meglehet venni abban is van 160.000 kilométer. Ha valaki azt megvenné 6 millióért rákölthetne 1 év alatt még kettőt ha peches. Szerintem ha ötös bmw-t használtan akarsz venni mondjuk olyan 8 millió Forint ami már nem kockázatos annyira. 1 millióból ne akarj presztízs autót mert nincs. Ha 10 milliód lenne rá akkor lehetne presztízs autót venni. Egyébként az ötös BMW az nem luxusautó és nem is volt az. Az M760Li az a luxus.
"#14-es az kizárt,hogy egy ilyen szutyok buzukiba vagy más szemét stílustalan kocsiba beülök inkább a halál,az élet túl rövid ezekhez,utálom a kis presztizsű kocsikat,az újakat meg pláne!Szerintem,ha nem is felső közép kategóriás kocsit veszek akkor is minimum egy s60-as volvo-t vagy egy e46-os 3-as bmw-t vagy egy passatot veszek,de abbol is a b5 a legújabb ami kéne!"
Ezt te írtad. Azt írtad, hogy utálod a kis presztízsű kocsikat amiből arra következtetek, hogy presztízst akarsz. Azt se 250 ezerért sem 1 millióért nem kapsz. A felső középkategóriáról is írtál, felső középkategóriás kocsiból is nagyon leharcoltat kapsz egy millióért. A Suzukit is leszóltad, pedig egy új Suzuki is több millióról indul, neked meg van kb 1. Amiben szerintem szerencséd lehet, hogy az E46 os BMW kocsik már öregek. Ha feltétlenül olyat akarsz szerintem olyat vegyél amiben sok mindent kicseréltek mert még neked kell kicserélni benne a dolgokat és ráköltöd a vételár dupláját.
" Nekem azért kellene,hogy legyen egy kocsim amin megtanulok rendesen vezetni,kényelmes,és nem halok meg egy kisebb koccanástól,illetve szeretném,ha lenne egy kis élvezeti értéke,és minden egyes km élvezet lenne benne,illetve meg szeretnék rajta tanulni szerelni,rendbetenni megtanulni a részeit,rájönni a működési elvére,mert sajnos az iskolában nem volt elég gyakorlat... "
Erre nem lesz jó választás az 5-ös bmw. Ha nem tudod megérteni és felfogni épp ésszel hogy a vételár többszörösét fogod majd rákölteni lehet heteken belül akkor vedd meg nyugodtan. Próbál itt mindenki lebeszélni téged hogy ne szaladj bele egy totális kudarcba egy óriási bukásba de olyan elvakult vagy mint egy szerelmes kislány. Akkor hajrá, majd tanulsz a saját károdon.
Kérdező!
Sosem volt még autód, lövésed nincs mivel jár egy négykerekű vasdarab fenntartása. Most éppen egy 250 ezres bontószökevény bajorról álmodozol és közben presztízsről tartasz kiselőadást.....
Nem érzel egy csipetnyi ellentmondást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!