Napi használatra ezt az autót megvennétek? Naponta 50 kilométerre kellene.
2019. jan. 12. 22:35
4/14 anonim válasza:
A gatyádat benzinre fogod költeni, városban 12 liter/100 Km.
6/14 anonim válasza:
Napi 50 kilométert csak nem városban akar menni.
7/14 anonim válasza:
Ez nem éri meg sajnos neked. De félmilláért már tudsz azért jó kocsikat venni. Mondjuk ne várj csodát, de a napi 50 km-t simán lenyomja bármelyik félmilliós autó.
(Esetleg, ha még a kereten emelsz mondjuk 1-200 ezret, akkor pedig már elég szép, jó állapotú autókra bukkanhatsz) :)
Nem tudom, ismerős vagy-e az autók világában, de ha nem akkor jelezd bátran és vagy én, vagy szerintem bárki szívesen ad 1-2 tippet hogy mit lenne érdemes venned ebben a keretben, az általad megadott feltételekkel :)
8/14 A kérdező kommentje:
Felmehetünk 600 ig.Várom a tanácsokat. De kisautók kilőve. Sedan vagy kombi, minimum 90 le.
2019. jan. 13. 00:00
9/14 anonim válasza:
amúgy ebben az autóban tényleg ennyi a km. ha ilyet szeretnél, nem is rossz vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!