Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet-e egy mp/h autót km/h-ra...

Gery12125 kérdése:

Lehet-e egy mp/h autót km/h-ra állítani?

Figyelt kérdés

Szóval adott egy amerikai autó ami mp/h-ba mutatja a sebességet,lehet-e km/h órára váltani ?

Bárhogy?

2019. júl. 3. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Muszerfal cserevel mindenkeppen, ha esetleg digitalis a kijelzes, lehet hogy van valami kapcsolo/allitasi lehetoseg. Mivel elegansan kihagytad az auto tipusat, evjaratat, meg kb. minden lenyeges adatot, ennel kozelebbit az Oregisten se tud mondani.
2019. júl. 3. 14:16
 2/7 A kérdező kommentje:

#2 hát ezen szakadtam

#1:-->

#3:-->

nem mindegy milyen típusú akkor ha meg lehet mondjuk

egy amerikai BMW-N csinálni akkor egy Amerikai Dodge-

on is meglehet szóval ezt nem értem...

2019. júl. 3. 14:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Dodge Challenger SRT 2017
2019. júl. 3. 14:42
 4/7 Beviz Elek ***** válasza:
Ha digitális akkor esélyes hogy számítógéppel megoldható, ha mutatós akkor pedig számlap/műszeregység csere
2019. júl. 3. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

De nem értem miért kell cserélni???

Tök könnyen meglehet szokni, lakott területen 30mph, lakott területen kívül 55mph, autópályán 80mph, autóúton 70 mph..

Szerintem ez elég könnyen megjegyezhető.

2019. júl. 3. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
(mellekesen azokat az autokat, amiket Kanadai piacra is szannak, duplan szoktak skalazni, nagyobb szamokkal a mph, kisebb szamokkal a km/h)
2019. júl. 3. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy van egy 2éves challengered és itt kérdezgeted azokat akik ilyet még belülről esetleg képen láttak... Hihető...
2019. júl. 4. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!