Gery12125 kérdése:
Lehet-e egy mp/h autót km/h-ra állítani?
Figyelt kérdés
Szóval adott egy amerikai autó ami mp/h-ba mutatja a sebességet,lehet-e km/h órára váltani ?
Bárhogy?
2019. júl. 3. 14:03
1/7 anonim válasza:
Muszerfal cserevel mindenkeppen, ha esetleg digitalis a kijelzes, lehet hogy van valami kapcsolo/allitasi lehetoseg. Mivel elegansan kihagytad az auto tipusat, evjaratat, meg kb. minden lenyeges adatot, ennel kozelebbit az Oregisten se tud mondani.
2/7 A kérdező kommentje:
#2 hát ezen szakadtam
#1:-->
#3:-->
nem mindegy milyen típusú akkor ha meg lehet mondjuk
egy amerikai BMW-N csinálni akkor egy Amerikai Dodge-
on is meglehet szóval ezt nem értem...
2019. júl. 3. 14:41
3/7 A kérdező kommentje:
Dodge Challenger SRT 2017
2019. júl. 3. 14:42
4/7 Beviz Elek válasza:
Ha digitális akkor esélyes hogy számítógéppel megoldható, ha mutatós akkor pedig számlap/műszeregység csere
5/7 anonim válasza:
De nem értem miért kell cserélni???
Tök könnyen meglehet szokni, lakott területen 30mph, lakott területen kívül 55mph, autópályán 80mph, autóúton 70 mph..
Szerintem ez elég könnyen megjegyezhető.
6/7 anonim válasza:
(mellekesen azokat az autokat, amiket Kanadai piacra is szannak, duplan szoktak skalazni, nagyobb szamokkal a mph, kisebb szamokkal a km/h)
7/7 anonim válasza:
Valószínű hogy van egy 2éves challengered és itt kérdezgeted azokat akik ilyet még belülről esetleg képen láttak... Hihető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!