Elcseréljem az autómat?
Figyelt kérdés
Van egy 98as évjáratú 1.9TDI 4es golfom, nem patika állapotú de azért elég rendben van, nyitott rendszer van alatta, chipelve van, nincs szetrohadva és lelakva,viszont el akarják cserélni velem egy 2001es bmw 525d-re,ami képek alapján szép állapotba van, nincs szakadva a belseje, új porlasztó és új turbó van benne, csak attól félek hogy van esetleg valami nagyobb rejtett hibája ami később jön ki és az életemet is rakoltom amit a Golfra nem kellett volna. Nincs bajom a golffal, szép és tetszik is jól is megy, de ez a bmw is nagyon megfogott és úgy érzem kár lenne kihagyni ha viszont tényleg jó2019. jún. 26. 11:01
11/12 a 24 kisfarkas válasza:
# 10/10 Időpont jún. 27. 19:27
Kedves utolsó válaszoló, amiben nincs abs és esp az ennyire sz@r?
Meg mindegy hogy BMW-ben karambolozott vagy volvoban, golfban.. Annyi tényező számít hogy lehetetlen következtetni mi miért lenne jobb. Az ezer éves autók az OT rendszamosok,és érdekes azokban tuti nemvolt légzsák, esp, meg minden fele szutyok. Te is valami BMW király lehetsz 🙄
12/12 anonim válasza:
10-es: én régi swifttel jártam 6 évig, elég sokat. Túléltem. Ellenben szegény srác, aki meghalt a BMW-jében, amikor a részeg hátulról beléjük ment...
Szóval nem csak a márka számít. A közlekedésben kell egy jó adag szerencse is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!