Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elcseréljem az autómat?

Elcseréljem az autómat?

Figyelt kérdés
Van egy 98as évjáratú 1.9TDI 4es golfom, nem patika állapotú de azért elég rendben van, nyitott rendszer van alatta, chipelve van, nincs szetrohadva és lelakva,viszont el akarják cserélni velem egy 2001es bmw 525d-re,ami képek alapján szép állapotba van, nincs szakadva a belseje, új porlasztó és új turbó van benne, csak attól félek hogy van esetleg valami nagyobb rejtett hibája ami később jön ki és az életemet is rakoltom amit a Golfra nem kellett volna. Nincs bajom a golffal, szép és tetszik is jól is megy, de ez a bmw is nagyon megfogott és úgy érzem kár lenne kihagyni ha viszont tényleg jó

2019. jún. 26. 11:01
1 2
 1/12 D. Brasco ***** válasza:
100%
Gondolom nem véletlenül akar valaki elcserélni egy 3 évvel fiatalabb bmw-t egy golfra............legalabb is biztosan nem azert mert csipszelve van........
2019. jún. 26. 11:07
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam de mondtam hogy előtte szerelohoz elviszem atnezetni és nem ellenkezett. Ha baja lenne biztos jöttek volna a kifogasok
2019. jún. 26. 11:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Erre mondta a szerelőm, hogy: " a motorba én sem látok bele".

Épp pillanatnyi állapotot tud nézni, de azért a szerelő sem tud 100 %-os diagnosztikát csinálni...

Ha van egy megbízható kocsim, amit már ismerek, és szeretem is, biztos nem cserélném el.

Gondolj csak bele a másik fél miért jár jól, ha odaad egy béjemvét egy golfért. Ráadásul fiatalabbat cserél öregebbre. Neki ebben mi a nyerő biznisz??? Mert azt te sem gondolhatod, hogy neked akar jót...

2019. jún. 26. 11:37
 4/12 anonim ***** válasza:
45%

én elmennék egy környezetvédelmi mérésre, és megnézném fékpadon is, mennyi a valós leadott teljesítménye. Akkor nem kell megnézni a hengerenkénti végnyomást.

Egy tizesből megvan minden, és pontosan tudni fogod, mit tud a béjemvé motorja.

2019. jún. 26. 12:16
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

"és pontosan tudni fogod, mit tud a béjemvé motorja."

Ja, csak azt nem, hogy meddig...

2019. jún. 26. 12:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Ne.
2019. jún. 26. 12:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne tedd!
2019. jún. 26. 15:39
 8/12 anonim ***** válasza:
27%
Cseréld, szarért, szart kapsz.
2019. jún. 26. 17:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Öreg dieselt cserélnél öreg dieselre....cseréld inkább 528i re😋
2019. jún. 26. 18:57
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha elcseréred biztos te leszel a lakótelep királya. Talán a bömösben legalább van légzsák, abs, esp is még talán a te százéves golfodban meg semmi. Néztem is egy töréstesztet, hát jobb ha a bmwben csapódnak beléd a románok a 4esen. Szerintem hagyagold a chipelést az ültetés meg a kidörgőt és vegyél egy normális autó.
2019. jún. 27. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!