Nagyon szeretnék, minél többet tudni az autókról és a motorokról tudnátok ajánlani valami filmet, könyvet, sorozatot stb?
Figyelt kérdés
Mindig azzal csesztettnek hogy hülye vagyok ehez (igazuk van részben) de minnél többet szeretnék megtudni autókról és a notorokról az alapoktól. Remélem tudtok segíteni és ha bármi van osszátok megvelem2019. jún. 19. 16:14
1/5 anonim válasza:
A Google a barátod, és a youtube.
Nem is értem az ilyen kérdést itt, ez nem egy néhánymondatban megválaszolható, ha ilyen általános, sze terjedelmes témakört akar valaki tanulmányozni, miért nem a Google, és a youtube az első?
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem nagyon találtam olyan oldalt ami az "alapoktól" mutatna be egy autót.
2019. jún. 19. 16:30
3/5 anonim válasza:
Halálosabb iramban sorozat. Oké, csak vicc volt. Google.
4/5 anonim válasza:
Eddig mire kerestél rá? "lesbian teens with big tits"?
5/5 anonim válasza:
Ezt általában az átlagember nem is az alapoktól kezdi, hanem inkább úgy bele a közepébe. Aztán ami épp érdekel, abba beleásod magad. Vagy ha valami elromlik az autódban, akkor igen nagy tud lenni a motiváció, hogy kiműveld magad adott témában.
Én pl az Engineering Explained videóit kifejezetten szeretem. Ha tudsz elég jól angolul, akkor tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!