Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 140. 000Ft-ért az első félet...

140. 000Ft-ért az első félet cserélte ki nekem, ez drága?

Figyelt kérdés
Sokaltam az árát. A kocsimban az első fék teljesen kikopott szinte már nincs. 140.000Ft ért megcsinálta. Szerintetek átvert vagy ez egy teljesen korrekt ár.

2019. jún. 7. 23:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha lerúgott Swift lett volna, aminél az autó ér annyit, mint amit te kiadtál a szervizben, akkor sokalltam volna. Így viszont teljesen korrekt ár, felsőkategóriás autónál.
2019. jún. 8. 21:57
 12/18 A kérdező kommentje:
Azert kellett mert a muszerfal motorhibat jelzett ki ezert azt megneztek hogy mi a baja. Pontosan mar nem tudom hogy mit csinaltak, mert a papir amit adott mar nincs nalam hanem az egyik rokonomnal, hogy o is korbe kerdezze hogy akkor ez most micsoda. De ha jol emlekszem teljesen uj elso feket rakott bele mert szinte nem volt elso fekje a kocsinak, annyira lekopott.
2019. jún. 9. 11:00
 13/18 A kérdező kommentje:
Pluszban nem szerettem volna olyan szervizhez vinni, akinek nincs tobb eves tapasztalata az infiniti kocsikhoz, mert legutobb olaj csere miatt vittem egy markafuggetlen szervizhez, viszonylag “megbizhatoak” voltak a velemenyek alapjan. Aztan kiderult hogy teljesen mas olajat rakott bele amitol tonkre ment a motor. Az olaj maga jo minosegu volt csak nem jo az olyan kocsiba mint ami nekem van. Szoval ezert valasztottam oket mert eloszor a bodaorsre akartam elvinni de az meg iszonyat messze van hozzam kepest.
2019. jún. 9. 11:03
 14/18 veterán vas ***** válasza:
A fékjavítás nem igényel szakszervizt. Tárcsák, betétek, féknyereg cseréje, légtelenítés, stb. rutin szerelői feladat.
2019. jún. 9. 13:09
 15/18 A kérdező kommentje:
Irtam, hogy a muszerfal miatt kellett mert motorhibat jelzett ki. Tudom hogy fekjavitas miatt nem kell ehhez muszer
2019. jún. 10. 10:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Tönkre ment a motor? Azért az biztos nem. Nyilván nem feltétlen jó ha más típusú motorolajat rak bele de tönkremenni nem fog tőle. Főleg 1 olajcserétől.
2019. jún. 10. 12:44
 17/18 veterán vas ***** válasza:

"más olajat rakott bele, amitől tönkre ment a motor"

Meg kellene gondolnod, hogy mit mondasz!

Az érintett szerviz egy ilyen felelőtlen kijelentésért akkora pert varrhat a nyakadba rád, hogy belesárgulsz!

2019. jún. 10. 14:04
 18/18 veterán vas ***** válasza:
A "rád" szó törlendő. ;)
2019. jún. 10. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!