140. 000Ft-ért az első félet cserélte ki nekem, ez
drága?
Figyelt kérdés
Sokaltam az árát. A kocsimban az első fék teljesen kikopott szinte már nincs. 140.000Ft ért megcsinálta. Szerintetek átvert vagy ez egy teljesen korrekt ár.
Attól függ. Például egy Wartburg-nál egyértelműen, de egy modern Porsche-nél meg inkább arra lehet gyanakodni hogy vacak alkatrészekkel rakta össze mert a gyáriakkal többe jött volna ki.
2019. jún. 8. 00:24
2/18 anonim válasza:
Ha egy típust is írtál volna, megnéztem volna katalógusban, mennyi a legdrágább szett.
De látatlanban is megmondom, qva drága.
2019. jún. 8. 03:43
3/18 anonim válasza:
Biztos hogy drága , mert a kérdésből az jön le hogy egy suzuki vagy opel kategóriàs autód van.
2019. jún. 8. 06:11
4/18 anonim válasza:
Ha fested magad,akkor átvert.
Sajnálom hogy szupertitkos a jármű típusa.
2019. jún. 8. 07:31
5/18 anonim válasza:
Márkaszervizes ár kb. Rettentő sok egyébként. Főleg úgy, hogy kb 40 perces munka.
2019. jún. 8. 11:49
6/18 anonim válasza:
Kérdés mire....
Ennyiből egy átlag autót körberaksz jó minőségű fékkel.
2019. jún. 8. 15:29
7/18 anonim válasza:
A 2011-es T5-ösömre 69000Ft/db az első féktárcsa és 82000Ft az első fékbetét szett gyári alkatrészként. Ebből a márkaszerviz ad 15% kedvezményt, és munkadíjjal együtt nem sokkal több, mint ha egy független szerviz 0% kedvezménnyel feltesz egy ATE szettet.
Vagyis tudnunk kellene, neked milyen autód van, milyen gyártmányú alkatrészekkel cserélték most a féket, és akkor el tudjuk dönteni, hogy drága vagy sem. De úgy tűnik, ez egy szupertitkos információ. :-)
2019. jún. 8. 16:50
8/18 anonim válasza:
Gyökér a kérdés.
Vettem egy autót,900 000-ért.Szerintem drága volt.
Szerintetek?
2019. jún. 8. 20:30
9/18 A kérdező kommentje:
Elnezest, tenyleg hianyosan tettem fel a kerdest. Infiniti qx70rol van szo, 2013as. Fek panasszal vittem szervizelni, termeszetesen remgeteg autoszervizet kerestem fel es kevesnek volt infinitihez megfelelo muszeruk es szerencsere talaltam egyet. Kedves volt az ur, mondta hogy mi a hiba stb es javitas utan valoban a megjavult a fek mert elotte furan “csikorgott” (kb olyan volt a hangja mintha az auto kereke megcsuszott volna a hoban). Mielott beleegyeztem volna a javitasba termeszetesen korbe kerdeztem az ismeroseimet es ok azt mondtak hogy jo az ara. Csak most meg bizonytalan vagyok ebben es itt probalkozok hatha...
2019. jún. 8. 21:29
10/18 anonim válasza:
Mit cserélt rajta pontosan?
"kevesnek volt infinitihez megfelelo muszeruk" Még jó hogy a fék alkatrészek cseréjéhez nem kell semmilyen műszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!