Ha befizettem a vizsgadíjamat is válthatok oktatót?
Harmadszorra buktam meg a forgalmin, csupán izgultam és nem figyeltem oda. Hülyeségeket húznak meg, pl. 5cm távolság kellett volna még a parkolásnál meg ilyenek.
Ahogy megbuktam az oktatóm elküldött az automatához hogy fizessen be az új vizsgát, és már nagyon úgy érzem hogy a pénzről szól az egész.
Kiabál velem, lebarmoz , kinevet ha megbukok hogy ez nála még nem fordult elő , nyomatékosítja bennem hogy képtelen vagyok vezetni mikor tudok és nem így érzem....de kifizettem neki a vizsgát, mert hülye voltam. Ja ...azóta eltelt egy hónap és elerhetetlen, hiába hívom, O sosem keresett.
Ilyen esetben lehet váltani? Bemegyek csak az ügyfélszolgálatra megmondom ki van fizetve a vizsga és mehetek egy másikhoz ? Vagy ez hogy működik?
21/L
Sajnos az izgalom a legnagyobb probléma, az sokat elvisz a teljesítményből. Én parkolás miatt buktam, ami a gyakorló órákon elég jól ment.
Ha oktatót váltasz, akkor meg kell szoknod majd egy új tanulókocsit is, ami miatt egy csomó plusz órát kell majd venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!