Hogyan kell elindulni egy autóval?
A beindítás megvan(kuplung-kulcs elfordítása).Majd ezután jön a SIKK,de a gázt mikor nyomom?
Nem kell lehordani,most tanulok vezetni,csak nem akarom az oktatómtól megkérdezni,mert nem jól magyaráz,sőt egyáltalán nem tud magyarázni....
"Sebességből nem muszáj kivenni, de megteheted közben, csak arra figyelj, hogy a kuplung legyen benyomva, mert különben lefulladsz."
Üresben lefullad? Elég furcsa lenne!
Mindenkinek köszönöm!
Viszont lenne egy pár korigálnivaló ill. egy kis hozzáfűznivalóm...
Szóval a második válaszolónak nagyon köszönöm,iagzán hasznos volt(igazáűból mindenkiében találtam valami hasznosat :D ) Ohh és mellékesen én már forgalomban vagyok ... :D
A másik az,hogy én örömmel váltanék oktatót,de nem lehet,mert hó végén vizsgázom...És igen,én nagyjából netről tanultam meg vezetni,illetve néhány ismerősöm véleményét kértem ki néhány dologgal kapcsolatban :D Ez hülyén hangzik,de így van :D
Szóval mindenkinek nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!