Első koccanás után, hogyan ültetek be újra az autóba?
2 hónapos a jogsim, nagyon féltem, a mellettem ülő végig beledumált (ne így, hanem úgy), és koccantam.. most úgy érzem, soha többet nem akarok vezetni :( :(
Elmúlik ez?
Szerencsére még nem koccantam, nincs is tervben.
Amúgy olyan, mintha hárítani akarnád a felelősséget. Az hogy beledumálnak, nem indok arra hogy balesetet okozz. Csakis a te hibád.
Ha legközelebb beledumál valaki, akkor annyit kell csinálnod, hogy félreállsz és megmondod neki, hogy te így nem vezetsz tovább: szálljon ki vagy cseréljetek.
4 éves jogsival volt az első koccanásom...90-es szakasz, én 70-el mentem és ránéztem a navira,hogy majd merre kell kanyarodnom, amikor felnéztem az előttem lévőhöz már jó közel voltam (mert hát ő nem sietett,nagyon lassan ment),nem sokon múlt,hogy időbe megálljak (egyik oldal árok másik oldal szembe forgalom) egy kicsit löktem rajta,baja senkinek nem lett és az autókon csak esztétikai sérülés. Foghatnám a dolgot arra is,hogy túl lassan ment meg stb stb,hogy nyugtassam magam ,de én voltam az aki a navit nézte és nem az utat és a navi se hibás mert nem kényszerített,hogy bámuljam.Hogy ültem utána újra autóba?? Tisztába vagyok vele,hogy mit rontottam el és tanultam is belőle. Azóta van hang a navin.
Ahogy nálam se más volt a hibás,úgy nálad se a melletted ülő... ha nem tudod figyelmen kívül hagyni azt amit mond, akkor felszólítod,hogy vagy befejezi vagy kiszáll.
Amúgy miután a kezembe volt a jogosítványom az első 1 hónapba mentem minden felé,minden nap,ha kellett ha nem...a környéken a rossz részeket (emelkedő tetején körforgalom) esténként gyakoroltam,hogy majd amikor ott fogok állni a sorba,se kapjak pánik rohamot,hogy nem tudok elindulni vagy belegurulok a mögöttem lévőbe stb én egyedül mentem,nekem sokkal jobb volt így,mint ha valaki még ott ül aki miatt feszengek stb, egyedül boldogultam és hoztam meg a döntéseket,hiszen a kormány mögött ülve mind1 ki mit mond az én felelősségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!