Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első koccanás után, hogyan...

Első koccanás után, hogyan ültetek be újra az autóba?

Figyelt kérdés

2 hónapos a jogsim, nagyon féltem, a mellettem ülő végig beledumált (ne így, hanem úgy), és koccantam.. most úgy érzem, soha többet nem akarok vezetni :( :(

Elmúlik ez?

2019. máj. 31. 08:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elmúlik. Vezess sokat, legyél körültekintő és türelmes. Bele fogsz jönni!
2019. máj. 31. 08:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére még nem koccantam, nincs is tervben.

Amúgy olyan, mintha hárítani akarnád a felelősséget. Az hogy beledumálnak, nem indok arra hogy balesetet okozz. Csakis a te hibád.

Ha legközelebb beledumál valaki, akkor annyit kell csinálnod, hogy félreállsz és megmondod neki, hogy te így nem vezetsz tovább: szálljon ki vagy cseréljetek.

2019. máj. 31. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Ezek szerint nem figyeltél oda arra, amit mondtak neked, emiatt koccantál. Ne másban keresd a hibát.
2019. máj. 31. 08:26
 4/6 anonim ***** válasza:

4 éves jogsival volt az első koccanásom...90-es szakasz, én 70-el mentem és ránéztem a navira,hogy majd merre kell kanyarodnom, amikor felnéztem az előttem lévőhöz már jó közel voltam (mert hát ő nem sietett,nagyon lassan ment),nem sokon múlt,hogy időbe megálljak (egyik oldal árok másik oldal szembe forgalom) egy kicsit löktem rajta,baja senkinek nem lett és az autókon csak esztétikai sérülés. Foghatnám a dolgot arra is,hogy túl lassan ment meg stb stb,hogy nyugtassam magam ,de én voltam az aki a navit nézte és nem az utat és a navi se hibás mert nem kényszerített,hogy bámuljam.Hogy ültem utána újra autóba?? Tisztába vagyok vele,hogy mit rontottam el és tanultam is belőle. Azóta van hang a navin.

Ahogy nálam se más volt a hibás,úgy nálad se a melletted ülő... ha nem tudod figyelmen kívül hagyni azt amit mond, akkor felszólítod,hogy vagy befejezi vagy kiszáll.

Amúgy miután a kezembe volt a jogosítványom az első 1 hónapba mentem minden felé,minden nap,ha kellett ha nem...a környéken a rossz részeket (emelkedő tetején körforgalom) esténként gyakoroltam,hogy majd amikor ott fogok állni a sorba,se kapjak pánik rohamot,hogy nem tudok elindulni vagy belegurulok a mögöttem lévőbe stb én egyedül mentem,nekem sokkal jobb volt így,mint ha valaki még ott ül aki miatt feszengek stb, egyedül boldogultam és hoztam meg a döntéseket,hiszen a kormány mögött ülve mind1 ki mit mond az én felelősségem.

2019. máj. 31. 09:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Miután lett autóm és újra vezetni kezdtem (jogsim már sok éve megvolt), asszem még az első hónapban sikerült beletolatnom a szomszéd rendszámtáblájába a vonóhoroggal. Égett utána a pofám rendesen, és vagy fél évig tiszta stresszben voltam, ha tolatva kellett parkolni, szűkebb helyekre meg inkább meg sem próbáltam beállni. Egyébként azóta is nagyon észben tartom, hogy vonóhorog van az autón. :D
2019. máj. 31. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Minek viszel magaddal kezdőként idiótákat?
2019. máj. 31. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!