Mennyi büntetésre számítsak koccanás okozásánál?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Okoztam egy kisebb balesetet sajnos. Hátulról neki koccantam az előttem lévőnek.
Mire kiszálltam a kocsiból már értesítve lett a rendőrség is, elismertem a hibám kitöltöttük a segítségükkel a baleseti kárbejelentőt.
Gondolom bírságot is fogok kapni, ez mennyi szokott lenni ilyen esetben?
2019. máj. 28. 19:53
1/4 anonim válasza:
Ilyen esetekben nem kell rendőrt hívni ha megtudtok egyezni.
2/4 A kérdező kommentje:
Én azt tudom, nem is akartam volna egyszerűbb lett volna. De a másik sofőr már abba a pillanatba hívta kb, így kijöttek. Még a kórházba is bevitette magát nyakfájdalom miatt. Nem volt vészes koccanás 15km/h körül haladhattam mikor bele ütköztem.
2019. máj. 28. 20:37
3/4 anonim válasza:
A tippeléshez ismerni kéne a pontos szituációt. De én 60-120e közé tippelném, hogyha nem volt személyi sérülés.
Ha mégis volt akkor esélyes, hogy a jogsi ugrik egy időre.
4/4 anonim válasza:
Nyakfájdalom, akkor esetleg 8 napon belül gyógyuló sérülés.
Ezt büntethetik komolyabban is, sőt ha ráfogja hogy nem tud emiatt dolgozni még a kieső fizetést is követelheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!