Trélerezés, hogyan kell 2 autóval?
Figyelt kérdés
Üdv!
Tréler segítségével szeretnék vinni 2 autót. Ehez milyen jogosítvány kell? (Ha jól, tudom, akkor B+E.)
Köszönöm a válaszokat!
2019. máj. 28. 22:24
11/13 anonim válasza:
Úgy működik a dolog, hogy a két 2100 kilós autót ráteszed egy 3500 kg össztömegű dupla utánfutóra. Túlléped a súlyt nagyon sokkal, de ez nem ritkaság a trailerezésnél.
12/13 anonim válasza:
" a vonó járműnek is alkalmasnak kell lennie autószállításra, arra megy az egyik, másik a trailerre. Így B+E már jó."
Nem érted, hogy nincs olyan 3,5 tonnás vonójármű amire fel tudsz tenni egy 2100kg-os autót? :D
13/13 anonim válasza:
Én nem azt állítottam, hogy ilyen létezik, csak a vonó jármű saját tömege 2 tonna. Mondjuk én inkább a vonó járművet terhelném túl, mint a futót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!