Egy dízel autóval mekkroa tavot érdemes megtenni egyhuzamba?
Sziasztok!
Holnap nagyon fontos utam lenne az orszag masik vegebe.. ott leallitanam es egybol jonnek vissza, hogy idobe vissza erjek egy idopontra tehat max 1 piheno ferne bele.
A kocsi egy golf4 1.9 pd tdi
A baj az, hogy múlt héten volt szerelonel mivek a turboban a geometria szarakodni kezd es lassan felkene ujjita vagy beruhazmi egy turbora.
Kerdesem az lenne hogy el merjek indulni 870km tavra így?
Köszi a normális valaszokat!
Mit jelent az a szarakodni kezd és fel kellene újítani?
Eszi az olajat? Füstöl? Esetleg leragadt a geo?
Mindegy hogy egyben vagy részekben teszed meg a távot az autó nem fárad el nem kell pihentetni.
A baj inkább az hogy ha úgy ragad be hogy szetforogja magát a turbó vagy sok olajat enged át és ezért megszalad a motor...
De ez lehet 5km hosszú távon is, a pihenés a femnek nem kell.
A házat se bontják le néha hogy pihenjen a tégla
"Igen csipegeto az olajat. Es leragadt a geometria"
Ez két különböző probléma.
Mit jelent az hogy csipegeti az olajat? Mekkora a lógása a turbónak?
A GT turbókra nem jellemző az instanthalál miszerint felkapja a motorolajat.
"A házat se bontják le néha hogy pihenjen a tégla"
Ezen most nagyon jót röhögtem. :D Amúgy így igaz, szemléletes példa. Az egyhuzamban megtehető táv az autó szempontjából leginkább a tank méretétől és a fogyasztástól függ. Az emberi tényező szokott a szűkebb keresztmetszet lenni. Tudsz-e egyhuzamban wc-zés nélkül 435km-t végigülni, vezetni.
Műszaki hibás autóval én nem járkálnék semekkora távra, csak legfeljebb az első szervizig.
Ha esetleg érdekel valakit megtette az utat hiba nelkul hal isten. :D
Egyébként 10 ezer km alatt maxrol kozepre megy le azért irtam ugy, hogy csipegeti nem pedig eszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!