Első autónál figyelembe kell venni rutin nélkül, hogy milyen autót választ az ember? Adott 3 millió forint, de nem tudom hogyan merre?
Szia!
Most elég fáradt vagyok de röviden leírom.
Nem tudom mekkora autót akarsz de én ennyi pénzből egy Mazda 3-at vagy Mazda 6-ot vennék. Ebbe vagy kicsit ujabb év járatba gyönyörű, jó felszerelt, megbízható autót kapsz.
Nézzeges utána, csupa jót fogsz róla találni.
Sok szerencsét! (Mazda tulajdonos)
Meg rohad is mindkettő tisztességesen :D
Ma már minden normális autó jól vezethető, ezt a szempontot nem nagyon értem.
10 éves autónál 130-150 000km az nem túl sok, inkább már átlag alatti használatot jelent - mindenki alacsony futásút keres lehetőleg aprópénzért, nem véletlenül tekerik az órákat ész nélkül.
Rutin nélkül fontos a minél nagyobb motor,így lesz egyenes út a KSH statisztikába való instant bekerüléshez :D
felnéztem a használtautóra, ennyiért keveset futott értelmes benzines Mondeot nem találtam. 2.4-es Honda Accordot még úgy sem. Lehet rosszul értelmeztem a nagy motor kérdést, 2 liter alá nem mentem.
Jó Accordból van egy 14 éves 58 000km-es... hát én inkább valami fiatalabb kocsit néznék ennyiért. Lehet nem olyan menő, de kevesebb a szívás vele.
Nagy köbcenti olyan 1.8-tól-2literig, nem zárkóznék el egy 1.6os turbós autótól sem, ha találnék valami infót arról hogy jók, de ugye ezt majd az idő megmondja, úgy 15 év után :)
Az Accordot ismerősök, és egy családtag is említette, de a sokat futott témára nem tértek ki.
Befektetésnek sem jó egy autó,valamint összetörni sem éri meg.
Ami tetszik és van rá pénzed,vedd meg.
3 millió a keret és megint be kell böfögni a Swift-et…
Kérdező,
ha valaki nem kezdő akkor is figyelembe kell venni milyen autót vesz.
3 millióból nagyon széles a paletta, pláne, hogy se méret se üzemanyag se semmi megkötés nincs.
Így értelmes választ nem nagyon lehet mondani.
Én néznék egy Astra-t, Golf-ot, de így a fenti infók hiányában ez halovány tipp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!