Honda jazz tényleg ennyire jó?
Gondolkodom egy Honda Jazz megvételén.
Tényleg annyira megbizható mint mondják?
Egy 2003-2006 környéki automata váltósra gondoltam
Fogyasztás valóban kijön 6 literből vegyesen?!
Max 1,5 milliót szánnék rá. Ebben benne van az átírás meg ugye egy friss vezérlés a biztonság kedvéért.
A 2003-2006 környéki automata váltósra hallod azt,hogy megbízható?
Elvileg kijön 6 literből az átlag,de ez tőled függ....
a legnagyobb gondod a minél kisebb fogyasztás? pláne automatában? nekem még hét liter sem sikerült, persze taposom neki rendesen. 2005-ös automatám van, megy mint az állat, és hibátlan..de messze nem hat literből. inkább nyolcból. télen ettől is több.
viszont baromi kényelmes.
Jelenleg egy ezres regi swiftem van aminek a hivatalos adatai 7 literes atlagot irnak de en nagyon nyugisan vezetek siman elmegy az is 6 literrel
Igazbol csak is a kenyelem es a nagyobb hely miatt valtanek semmi bajom a suzukimmal
Nem kulfoldre akarok munkaba jarni csak szimplan itt helyben a melo helyre(videk messze a fovarosi dugoktol) meg boltba rokonokhoz a kozelben egyetemre stb stb szoval ilyen kis nyugis autonak kellene aminel nem kell ket hetente szervizbe menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!